Άγιοι Βασίληδες δρομείς στα Χανιά!

Ένας ξεχωριστός αγώνας θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά! Πρόκειται για το Santa Run Chania που θα κοκκινίσει την πανέμορφη πόλη της Κρήτης αφού οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν στον αγώνα ντυμένοι άγιοι Βασίληδες. Δείτε περισσότερα!

Share

Santa Run Chania 2012
Για δεύτερη φορά στα Χανιά διεξάγεται ενας απο τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες δρόμου της χρονιάς στη χώρα. Μετα τη πολυ επιτυχημένη πρεμιέρα του το 2011 στην Ελλάδα και στα Χανιά  οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Ετσι φέτος στην εκκίνηση, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου, μπροστα στη δημοτική αγορά θα βρεθούν σχεδόν οι διπλασιοι…Αγιοι Βασίληδες! Αυτο ειναι και το ιδιαίτερο της υπόθεσης. 1500 δρομείς ντυμένοι Άη Βασίληδες θα κάνουν το γύρο της πόλης…επειδη ομως θα λείπουν οι ταρανδοι για βοήθεια οι διοργανωτές εχουν φροντίσει για όλα. Πάνω απο 30 σημεία εφοδιασμού θα βρίσκονται κατα μήκος της διαδρομής.

Βέβαια αντί για ενεργειακά ποτα, τζελ και νερά οι δρομείς μπορούν να ενυδατωθουν αυστηρά με το ποτο που υπαρχει στα τραπέζια. Ποιό ειναι αυτο; Μα μπύρα φυσικά! Καθε σταθμός και 250 μπύρες…ο στόχος; Μα να πιεις τις περισσότερες φτάνοντας πιο γρήγορα στο τέρμα! Πέραν του κομματιού της διασκέδασης ο αγώνας εχει έναν πολυ σημαντικό σκοπο. Γιατι οι σωστοί Άη Βασίληδες εχουν πάντα τα παιδιά στο μυαλό τους.

Τα έσοδα λοιπον θα διατεθούν στους συλλόγους:
Κ.Η.Φ.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.
Οσο για την αποκατάσταση μετα το τερματισμό; Ενα μεγάλο πάρτι με (ακομα περισσότερες) μπύρες!

Δείτε βίντεο από παρόμοια διοργάνωση στο εξωτερικό το 2008 ενώ αύριο θα δημοσεύσουμε ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Τσοκάνη για την ανταπόκριση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12o Katerini Run - Ακύρωση
Ανακοίνωση διοργάνωσης για την ματαίωση του αγώνα
29ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ: Οι τελευταίες οδηγίες
Λίγο πριν την εκκίνηση του 29ου Ετήσιου Αγώνα Δρόμου του ΣΔΥ Αθήνας η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους 1780 δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή και παραθέτει τις τελευταίες οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επιπλέον προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να έρθουν, να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των δρομέων συμμετέχοντας σε αυτήν την μεγάλη γιορτή.
Ο Παρμάκης νικητής στη Βεγορίτιδα
14-10-2012: 150 περίπου δρομείς έλαβαν μέρος στον 2ο Ημιμαραθώνιο Λίμνης Βεγορίτιδας στην περιοχή Άρνισσα στον Νομό Έδεσσας. Μεγάλος νικητής στον αγώνα που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για μεγάλο μέρος κινείται πλάι στη λίμνη Βεγορίτιδα αναδείχθηκε ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου Μιχάλης Παρμάκης με χρόνο 1:11:24 με τον Δημήτριο Γάζο και τον Κοσμά Κωνσταντινίδη να ακολουθούν.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο