8o Ψάθαθλον

9-8-2015: Ο ΠΣ Ψαθοπύργου διοργανώνει την Κυριακή 9 Αυγούστου αγώνα Aquathlon στον Ψαθόπυργο Αττικής.

Share

Ο ΠΣ Ψαθοπύργου διοργανώνει την Κυριακή 9 Αυγούστου αγώνα Aquathlon (τρέξιμο και κολύμπι) στον Ψαθόπυργο Αττικής.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου διοργανώνει το 8ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ, αγώνα aquathlon (κολύμβησης – δρόμου αντοχής), χωρίς αντίτιμο συμμετοχής, το πρωί της Κυριακής 9 Αυγούστου 2015, στον Ψαθόπυργο Αχαΐας.
Στο ΨΑΘΑΘΛΟΝ δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες και ο οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκα, μπορεί να συμμετάσχει.

Οι αποστάσεις του αγώνα έχουν ως εξής:
– Παιδιά έως 12 ετών : 100 μέτρα κολύμπι & 500 μέτρα τρέξιμο
– Νέοι/νέες 13-17 ετών : 200μ. κολύμπι & 1.000μ. τρέξιμο
– Άνδρες/ γυναίκες, 18 ετών και άνω : 750μ. κολύμπι & 3.000μ.τρέξιμο

Θα υπάρχει υποστήριξη Πρώτων Βοηθειών με παρουσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι η Δευτέρα 3/8/2015. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.psathopirgos.gr και στην ομάδα του facebook «Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου».

Για όσους θέλουν να καταλύσουν σε ξενοδοχείο,  στην ευρύτερη περιοχή (από Πάτρα έως Αίγιο) υπάρχουν αρκετά. Πολύ κοντά στο Λιμάνι του Ψαθοπύργου είναι τα FLORIDA BLUE BAY (www.floridabluebay.gr, 2610 931279) και RODINI (www.hotelrodini.gr, 2610 931300)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1.500 δρομείς θα "φωτίζουν" το κέντρο της Αθήνας!
Μία ξεχωριστή και σίγουρα μοναδική εμπειρία προκείται να ζήσουν οι 1.500 δρομείς που θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα Energizer Night Run, που θα διεξαχθή το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί σε 11 πόλεις παγκοσμίως, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Αθήνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ολοκληρωθεί καθώς οι δρομείς υποστήριξαν θερμά την ιδέα. Το σύνολο των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στα παιδικά χωριά SOS, ενώ στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν και αρκετοί επώνυμοι.
5ο Ελάφι Βαρυμπόμπης 16χλμ.-6χλμ.
6-1-2019: Αγώνες 16 & 6 χλμ. στη Βαρυμπόμπη
Στη Κερασιά το πέμπτο Mountain Bike and Run Cup
Με εκκίνηση και τερματισμό στην Κερασιά Καρδίτσας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαΐου το Mountain Bike and Run Cup. Ο πέμπτος και προτελευταίος σταθμός του φετινού κυπέλλου βρίσκεται για πρώτη φορά στην τρίχρονη ιστορία του στην Καρδίτσα, τον πρωτοπόρο νομό σε εθνικό επίπεδο όσον αφορά τη χρήση του ποδηλάτου, και έχει ως συνδιοργανωτές την Νομαρχία Καρδίτσας και τον Δήμο Πλαστήρα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο