Το Σεπτέμβρη στη Προσοτσάνη

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου διεξάγονται οι 6οι διεθνείς λαικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος στη Προσοτσάνη

Share

Το Σάββατο 18 θα πραγματοποιηθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος και την Κυριακή 19 αγώνας ορεινής Ποδηλασίας.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία των αγώνων με χάρτες του ίχνους της διαδρομής, υψομετρικές διαφορές και ότι άλλο χρειάζεστε θα έχετε αρχές καλοκαιριού στην ιστοσελίδα μας.

www.prosotsani.gr Email: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε προτεραιότητα τη φύση
Το S.M.F – Sfendami Mountain Festival είναι ένα διήμερο εκδηλώσεων που γίνεται κάθε χρόνο στα μάσα Απριλίου και για το 2010 επαναλαμβάνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η διάδοση αθλημάτων όπως είναι το ορεινό τρέξιμο και η ορεινή ποδηλασία.
ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία
Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010» στις 30 Μαΐου.
18ος Αγώνας Δρόμου στο Άλσος Δαφνί
8-1-2017: Ένας ακόμη αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στον εναλλακτικό τόπο Άθλησης-περιπάτου και αναψυχής στο Άλσος Δαφνίου.
Back to Top