Στην καρδιά της Μακεδονίας

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στον ημιμαραθώνιο του Ν. Πέλλας. Ιδανική επιλογή για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας αλλά και για όλους που δεν τους τρομάζουν τα χιλιόμετρα.

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αριδαίας διοργανώνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2008 τον 4ο Αριδαίο Ημιμαραθώνιο. Ο αγώνας διεξάγεται στους Πρόμαχους-Αριδαία και η διαδρομή καλύπτει 21 χλμ. επί ασφάλτινης οδού.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2310-698654 & 6946695935 κ. Αριστοτέλη Κακογεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι γυναίκες τρέχουν
Ο πρώτος αγώνας μόνο για γυναίκες είναι προ των πυλών. Το Ladies Run διεξάγεται την Κυριακή στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με δύο αγώνες των 5 και 10 χλμ. και με περισσότερες από 600 γυναίκες να δείχνουν την αγάπη τους για το τρέξιμο αλλά και τη συμπαράστασή τους σε αυτές που το έχουν ανάγκη αφού η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Δείτε τα τελευταία “γυναικεία” νέα.
Σημαντική συμμετοχή και από τους μικρούς δρομείς!
Το κρύο και ο αέρας κράτησαν μακριά από τον αγώνα των 2 χλμ. αρκετούς από τους μικρούς δρομείς που είχαν δηλώσει συμμευυμμετοχή. Παρ’ όλα αυτά 114 δρομείς ηλικίας από 3 έως 18 ετών έλαβαν μέρος και συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή αποκτώντας όμορφες εμπειρίες.
Back to Top