Το “παλιό” 20άρι

Το παραδοσιακό 20άρι της άνοιξης στον Αγ. Κοσμά μετράει 32 χρόνια ζωής. Ο 33ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου Υγείας του Σ.Δ.Υ. Αθήνας συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες πιστούς φίλους αλλά και νέους δρομείς που ανακαλύπτουν τώρα το τρέξιμο.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προκηρύσσει τον 33ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας 20 χλμ. και των 2 χλμ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
Ο 33ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου Υγείας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αείμνηστου Αθλητή Μαραθωνοδρόμου Χρήστου Βαρτζάκη.

Ο Ετήσιος Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ. που διοργανώνει ο ΣΔΥΑ, φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη δρομική συνάντηση της Άνοιξης συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοσή του. Η πολύ καλή διαδρομή και η άψογη οργάνωση αποτελούν για κάθε δρομέα τα σημαντικότερα κίνητρα για την συμμετοχή τους σε έναν αγώνα που αποτελεί μια πραγματική γιορτή για το τρέξιμο.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 14 Μαρτίου 2010
Ώρα εκκίνησης: 10:30 π.μ.
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Kεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Μήκος διαδρομής: 20 χλμ. και 2 χλμ.
Περιγραφή διαδρομής αγώνα 20 χλμ.: Εκκίνηση με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά έξοδος από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – Οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) – (Παραλιακή) Λεωφόρος Ποσειδώνος- (Παραλιακή) Λεωφόρος Κ. Καραμανλή – στροφή για Καβούρι, Οδός Ακτής / Ηλ. Ηλιού / Γρ. Λαμπράκη, μετά τη διασταύρωση με την οδό Κρόνου αναστροφή (10χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος.
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. (νερό), στο 10ο χλμ. (νερό + ισοτονικά), στο 15ο χλμ. (νερό) και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά).
Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και των τσιπς χρονομέτρησης από τους Δρομείς θα ξεκινήσει από τις 08.30 μέχρι τις 10.00 το πρωί της Κυριακής.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.
Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι κατηγορίες ανά πενταετία σε άνδρες και γυναίκες
Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 8η Μαρτίου 2010 μέχρι τις 20.00 μ.μ.
Οι δρομείς μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους:
– ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών

– στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 το βράδυ (Κοδράτου 15 πλ. Καραϊσκάκη όπισθεν θεάτρου “ΠΕΡΟΚΕ”) τηλέφωνο 210 5245402, και στο τηλέφωνο 210 3625 168 (από τις 8 έως 10 το βράδυ) Ελένη Μπερτσάτου μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

– την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Άγιο Κοσμά στην εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του ΣΔΥΑ από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.
– την Κυριακή 7 Μαρτίου στο Ναύπλιο στον Αγώνα του Αργολικού Κόλπου (χώρος τερματισμού των Δρομέων)

Όροι εγγραφής και δικαίωμα συμμετοχής στον 33ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας.
Κόστος συμμετοχής: 5 €
Η πληρωμή γίνεται με τους παρακάτω τρόπους.
Με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού Eur 5032-042007-533, εμφανίζονται τα ονόματα, Μπερτσάτου Ελένη, Βασιλική Παναγοπούλου και Γεώργιος Αρβανίτης.
ΙΒΑΝ GR63 0172 0320 0050 3204 2007 533
Παρακαλούμε στο καταθετήριο να δηλώνετε το όνομά σας και να αποστέλλετε το καταθετήριο στο ΦΑΞ 210 6715034, για να γίνετε η επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και νέους δρομείς

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι εγγραφές θα αρχίσουν την Κυριακή το πρωί στις 08.30.
Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφετε από τον κηδεμόνα τους.
Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα των 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο.
Η χρονομέτρηση θα γίνει με χρονόμετρο χειρός. Τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Poikilo Rocky Mountain 2020 - Ακύρωση
Εκκίνηση αισιοδοξίας στις 6 Σεπτεμβρίου
Sithonia Mini Marathon "Run for Nektarios"
Αγώνας για τον μικρό Νεκτάριο
9ος Γρηγοριανός Αγώνας Δρόμου
9-6-2019: Αγώνας στην Καβάλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο