1ο Aegina Run & Bike Festival

28-9-2014: O Αγώνας αναβλήθηκε. H Feel Good Sports Club διοργανώνει στο πλαίσιο του Aegina Run & Bike Festival αγώνες τρεξίματος και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες.

Share

Η FEEL GOOD Sports Club  και η οργανωτική επιτροπή Aegina Fistiki Fest 2014 σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας στα πλαίσια της 6ης Γιορτής Φιστικιού, διοργανώνουν το 1ο AEGINA RUN & BIKE FESTIVAL στις 27-28/09/2014 στην Αίγινα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 27/09/2014
Ποδηλατάδα
Μπάνιο

Κυριακή 28/09/2014
Επίδειξη Zumba
Αγώνες RUNNING 10 χλμ., 3 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ)

Η FEEL GOOD Sports Club προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο εκδρομής το οποίο περιλαμβάνει:
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τον Πειραιά, διαμονή, πρωινό, 1 γεύμα, συμμετοχή στην ποδηλατάδα, συμμετοχή στον αγώνα RUNNING  αλλά και σε όλα τα event.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα, μπανάνες, νερά και άλλα δώρα.

Πληροφορίες – εγγραφές: www.feelgoodsports.gr και στο τηλ.: 215 5507330.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2oς «Τροφώνιος» Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2014
28-9-2014: Την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Λιβαδειά ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου σε ασφάλτινη διαδρομή.
Απόβαση στη Βαρκελώνη!
Tην Κυριακή διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, την όμορφη Βαρκελώνη ο 34ος Μαραθώνιος της πόλης με τη συμμετοχή δρομέων άπό κάθε γωνιά του πλανήτη που συνδύασαν αγώνα αλλά και τουρισμό. Aνάμεσα τους και 50 Έλληνες δρομείς που απόλαυσαν την όμορφη πόλη τερματίζοντας παράλληλα τον ανοιξιάτικο τους μαραθώνιο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ελλήνων.
Φόρος τιμής στον μεγάλο οπλαρχηγό
Στη γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του ’21, Γ. Καραϊσκάκη, στο Mαυρομάτι Καρδίτσας, στα πλαίσια των 7ημερων εορτασμών που γίνονται προς τιμή του διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου 25 χλμ. που φέρει το όνομά του.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο