Στα μονοπάτια του Υμηττού

Πιστός και φέτος στο ραντεβού του ο ΔΑΟΧ διοργανώνει τον αγώνα δρόμου στον οποίο οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στα μονοπάτια του Υμηττού με ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.

Share

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χολαργού διοργανώνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, τον 11ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2010».
Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Βουνού (21 χλμ.) διεξάγεται σε άσφαλτο και σκληρό χωματόδρομο με υψομετρική διαφορά 350 μ. και θεωρείται δρόμος δύσκολος και με προχωρημένες απαιτήσεις από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Εκκίνηση θα δοθεί από το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Χολαργού (Τέρμα οδού Σύρου, όπισθεν Κλειστού Γυμναστηρίου Χολαργού «Α. Τρίτσης») στις 10:00 π.μ., χώρος στον οποίο θα γίνει και ο τερματισμός.

Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 στα γραφεία του ΔΑΟΧ.
Διεύθυνση: Τέρμα οδού Σύρου, 15562 Χολαργός (έναντι Κλειστού Γυμναστηρίου Χολαργού «Α. Τρίτσης»)
Τηλέφωνα: 210-6549033 & 210-6541426
Fax: 210-6541432
e-mail: [email protected]
site: www.daox.eu

Παράδοση αριθμών
Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, 10:00 – 15:00, από τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, 08:30 – 09:30, από την γραμματεία του αγώνα.
Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

Έπαθλα
Έπαθλα θα λάβουν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας ενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Χρήσιμες πληροφορίες
• Για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική διοργάνωση του αγώνα θα πρέπει οι υπεύθυνοι των συλλόγων αλλά και οι ανεξάρτητοι δρομείς, να στείλουν ονομαστική κατάσταση των αθλητών που θα συμμετάσχουν παράλληλα με τις ατομικές δηλώσεις συμμετοχής.
• Οι δρομείς μπορούν να παραδώσουν στην γραμματεία των σταθμών υποστήριξης τα ενεργειακά υγρά της προτίμησης τους σε φιάλες με τον αριθμό τους και το σταθμό (Α, Β, Γ ή Δ ) της παραλαβής τους, το αργότερο έως τις 08:30.
• Τα αποδυτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου είναι στη διάθεση των δρομέων για τη φύλαξη των προσωπικών τους ειδών.
• Κανένα μηχανοκίνητο ή δίκυκλο όχημα δε θα επιτραπεί να κινείται καθ’ όλη τη διαδρομή, πλην των εξουσιοδοτημένων από την οργανωτική επιτροπή και των υπηρεσιακών απαραίτητων για την ασφάλεια των αθλητών-τριών και της ασφαλούς διεκπεραίωσης της διοργάνωσης. Ποδήλατα και μηχανές με το ειδικό σήμα της διοργάνωσης θα καλύπτουν κάθε σημείο της διαδρομής.
• Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξετασθεί από γιατρό γιατί τρέχουν με δική τους ευθύνη και η διαδρομή έχει υψηλές απαιτήσεις.
• Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εκτός εάν τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών-τριών και των ομάδων υποστήριξης από πτώση κεραυνών.
• Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών-τριών ηλικίας κάτω των 18 ετών.
• Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη σε δύο σημεία της διαδρομής που θα λειτουργούν και ως σταθμοί περισυλλογής των αθλητών-τριών που εγκαταλείπουν τον αγώνα. Τον τελευταίο δρομέα θα ακολουθεί όχημα περίθαλψης και μεταφοράς των αθλητών στην αφετηρία/τερματισμό όπου και θα υπάρχει κινητή νοσοκομειακή μονάδα.
• Οι απονομές επάθλων και διακρίσεων θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού, κοντά στο σημείο του τερματισμού μετά την άφιξη και του τελευταίου δρομέα. Όριο κάλυψης της αποστάσεως ορίζεται στις 3 ώρες.
• Δηλώνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι συνεργείο καθαρισμού θα ακολουθήσει τη διαδρομή των αθλητών και δύο ώρες μετά το τέλος της διοργάνωσης όλα τα απορρίμματα που προήλθαν από την υποστήριξη των δρομέων θα έχουν περισυλλεγεί.
• Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού.
Από Μεσογείων προς Αγία Παρασκευή, στρίβουμε δεξιά στην οδό 17ης Νοεμβρίου (ένα φανάρι μετά το ΙΑΣΩ “General Hospital” – Είσοδος Χολαργού 6). Μετά από 500 περίπου μέτρα στρίβουμε αριστερά στην πινακίδα «Αθλητικό Κέντρο Δήμου Χολαργού» (οδός Σύρου – στάση Βλάχου) και ακολουθούμε τις πινακίδες «Γυμναστήριο Χολαργού». Από Αττική Οδό – Περιφερειακή Υμηττού βγαίνουμε στην έξοδο Υ3 (Έξοδος Χολαργός – Αγ. Παρασκευή). Στην διασταύρωση που συναντάμε στρίβουμε αριστερά, στο πρώτο φανάρι (είσοδος «Δημόκριτου») συνεχίζουμε ευθεία (οδός Ναυαρίνου) και ακολουθώντας τις πινακίδες «Γυμναστήριο Χολαργού», βγαίνουμε στην 17ης Νοεμβρίου. Μετά από 200μ. περίπου στρίβουμε δεξιά στην πινακίδα «Αθλητικό Κέντρο Δήμου Χολαργού» (οδός Σύρου) και ακολουθούμε τις πινακίδες «Γυμναστήριο Χολαργού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αγαπημένος των δρομέων
Ο Αγώνας Δρόμου του Σ.Δ.Υ. Πειραιά είναι από τους παλιούς και αγαπημένους των κατοίκων της πρωτεύουσας και των γύρων περιοχών. Μετά και την περσινή επιτυχημένη προσπάθεια αναβάθμισης αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση από παλιούς αλλά και από νέους δρομείς.
Faethon Olympus Marathon 2020 - Nέα ημερομηνία
Ορεινοί αγώνες στον Θεσσαλικό Όλυμπο
Family strollers Run 2023
Στις 10 Σεπτεμβρίου ο φετινός αγώνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο