Ημερίδα αγωνισμάτων αντοχής στίβου – ΟΦΚΑ Οδυσσέας

Αγώνες στίβου στον Άγιο Δημήτριο

Share
OFKA

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΦΚΑ Οδυσσέας ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ προκηρύσσει ημερίδα Στίβου αγωνισμάτων αντοχής Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ

Ο Αγώνας θα  διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022.

 • ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής οι ώρες διεξαγωγής των αγωνισμάτων ενδέχεται να τροποποιηθούν. Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

***ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ***

Ώρα έναρξηςΑγώνισμαΤελικός  / Τελική Σειρά
20:30800μ ΓυναικώνΤελική Σειρά
20:45800μ ΑνδρώνΤελική Σειρά
21:001.500μ. ΓυναικώνΤελική Σειρά
21:151500μ. Ανδρών Τελική Σειρά
21:303.000μ ΓυναικώνΤελική Σειρά
21:503.000μ ΑνδρώνΤελική Σειρά
   
 •  ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Οι τελικές λίστες συμμετοχών ανά αγώνισμα θα ανακοινωθούν μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής.

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές–αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία–Μέλη του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση (περί εγγραφής αθλητών-αθλητριών) και τους έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ αθλητικής ιδιότητας. Κανένας αθλητής-αθλήτρια δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα, αν δεν έχει εγγράφως δηλωθεί από το Σωματείο στο οποίο ανήκει.     

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμη αθλητές–αθλήτριες Κύπριοι, ομογενείς και αλλοδαποί, ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο email [email protected], μέχρι την Πέμπτη 14 Ιουλίου, μέσω του αρχείου Excel που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

 • Ο καθορισμός των σειρών θα γίνει βάση της ατομικής επίδοσης των αθλητών.
  • Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής το σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης των Αγώνων και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
 • ΕΠΑΘΛΑ

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους και στις τρείς πρώτες κάθε αγωνίσματος.

  • Οι αθλητές-αθλήτριες θα προσέρχονται αυτοπροσώπως στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣ, τουλάχιστον 60΄ πριν από την ώρα διεξαγωγής του αγωνίσματος–σειράς στην οποία έχουν οριστεί να συμμετέχουν, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους, προσκομίζοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ καθώς και την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ.
  • Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν τα Δελτία των αγωνιζομένων καθώς και την κάρτα Υγείας και δεν θα καταχωρούν στα πινάκια κανένα αθλητή του οποίου η Κάρτα Υγείας Αθλητή, δεν είναι θεωρημένη ιατρικώς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω.
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
  • Κανονισμοί διεξαγωγής αγώνα.  Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς Στίβου της World Athletics 2020 – 2021 καθώς και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
  • Έλεγχοι αθλητών-τριών
   • Αγωνιστικά παπούτσια.  Τα αγωνιστικά παπούτσια να έχουν μέγιστο πάχος σόλας 25mm και το μέγιστο μήκος των καρφιών θα πρέπει να είναι 9mm.
   • Αριθμοί συμμετοχής.  Κάθε αθλητής θα λαμβάνει έναν (1) προσωπικό αριθμό και ο οποίος θα πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας. Ο αριθμός συμμετοχής πρέπει να συγκρατείται με 4 παραμάνες, μία σε κάθε γωνία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτει και, επιπλέον, πρέπει να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως ορατός κατά τη διάρκεια του αγώνα. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
   • Αντικείμενα μη εγκεκριμένα σε αγωνιστικό χώρο (Πίνακας 2).  ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ–ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ.
  • Επίλυση τεχνικών θεμάτων.  Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη των Αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
 • ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  • Στους αγώνες θα υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη με ιατρό.
 1. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ. 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο προπονητής Δημήτρης Θεοδωρίδης με καθήκοντα και αρμοδιότητες που αναφέρονται στο άρθρο 4 (πρώην άρθρο 121) των Κανονισμών Αγώνων Στίβου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) έκδοσης  2021– 2022 καθώς και το άρθρο 16 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και Αγώνων Στίβου (έκδοση 2015), σε συνεργασία  με τον Αλυτάρχη του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες διοργάνωσης:

Email: liofilia10000m@gmail.com

Τηλέφωνο: 6974949644

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχουμε στα ίχνη του «θηρίου» 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2023
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
10ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο