Προς τιμήν του Βαλκανιονίκη

Θέλοντας να τιμήσει τον Βαλκανιονίκη Κώστα Αρβανίτη ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Share

Θέλοντας να τιμήσει τον Βαλκανιονίκη Κώστα Αρβανίτη ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου 5 χλμ.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης και η διαδρομή θα κινηθεί εντός των ορίων του Δήμου.
Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει βράβευση στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και θα δοθεί κύπελλο, μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Δίπλωμα και μετάλλιο θα πάρουν επίσης και όλοι όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ.: 213-2012900 εσωτ. κ. Σάββας Νάνος.
Θα υπάρχει δυνατότητα και δήλωσης συμμετοχής και την ημέρα του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση εντός του Δημαρχείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Skiritida Run 2024 - Αναβολή
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
19-5-2019: O 3ος σταθμός της σειράς
6ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
23-12-2018: Ορεινοί αγώνες 22,4 & 5,5 χλμ. στον Ταΰγετο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο