Προς τιμήν του Βαλκανιονίκη

Θέλοντας να τιμήσει τον Βαλκανιονίκη Κώστα Αρβανίτη ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Share

Θέλοντας να τιμήσει τον Βαλκανιονίκη Κώστα Αρβανίτη ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου 5 χλμ.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης και η διαδρομή θα κινηθεί εντός των ορίων του Δήμου.
Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει βράβευση στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και θα δοθεί κύπελλο, μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Δίπλωμα και μετάλλιο θα πάρουν επίσης και όλοι όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλ.: 213-2012900 εσωτ. κ. Σάββας Νάνος.
Θα υπάρχει δυνατότητα και δήλωσης συμμετοχής και την ημέρα του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση εντός του Δημαρχείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πλησιάζει...
Δείτε περισσότερα από τη Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης
Nέος αγώνας στην Κεφαλονιά
Ένας ακόμη αγώνας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί της Κεφαλονιάς την Κυριακή 31 Ιουλίου. Πρόκειται για τον “1ο Λασκαράτειο Αγώνα Δρόμου 6χλμ.” που διοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και ο Δήμος Κεφαλονιάς στην παραλία Ληξουρίου ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 300 μ. για παιδιά έως 10 ετών.
Ορεινός Αγώνας Δρόμου «Βρυσεάδα»
14-9-2014: Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου απόστασης 20 χλμ. στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο