Με οικολογικό μήνυμα

Ένας αγώνας που αν και είναι νέος έχει καθιερωθεί σε έναν από τους σημαντικότερους της Δυτικής Ελλάδας στον οποίο η λίμνη Παμβώτιδα συγκεντρώνει όλους τους «προβολείς» πάνω της.

Share

Έχοντας σαν σύνθημα «Τρέχουμε για την Λίμνη, τρέχουμε για το περιβάλλον» και θέλοντας να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση όσο περισσότερων ανθρώπων το Τμήμα Δρομέων – Υπεραποστάσεων Α.Ο. Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Νομαρχία Ιωαννίνων διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον 3ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Οι δρομείς θα έχουν στη διάθεσή τους 30 χλμ., επίπεδης ασφάλτινης διαδρομής, να θαυμάσουν τη μοναδικότητα του τοπίου που προσφέρει η λίμνη που δεσπόζει στην πόλη με την μεγάλη ιστορία.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η Πλατεία Μαβίλη με ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ. (για τους δρομείς) και 7:00 π.μ. (για τους πεζοπόρους).
Όσοι έχουν τρέξει κάποια από τις δύο προηγούμενες φορές θα βρουν τη διαδρομή διαφοροποιημένη από το 21ο έως το 26,3ο χλμ. που κινείται παραλίμνια σε ποδηλατόδρομο εντελώς αποκλεισμένη από οχήματα παρακάμποντας έτσι την κεντρική οδό Κατσικά – Ανατολή ενώ στην υπόλοιπη διαδρομή θα ισχύει αποκλεισμός κίνησης οχημάτων.
Σταθμοί νερών και ισοτονικών θα υπάρχουν σε 6 σημεία κατά μήκος της διαδρομής ενώ θα δωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα, κονκάρδα και μπλουζάκι ενώ σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί και μετάλλιο.
Η μεταφορά των αθλητών θα είναι δωρεάν (κατόπιν συνεννόησης), πληροφορίες κος Π. Κατσουλίδης 6948949483. Το βράδυ του Σαββάτου (17:00 – 21:00) θα γίνει pasta party στο ΚΕΚΟΠ Ιωαννίνων (η οδός που οδηγεί στο κτίριο, βρίσκεται στη διασταύρωση προς Μέτσοβο, στη Λιμνοπούλα, δίπλα ακριβώς στο super market Βερόπουλος). Στον ίδιο χώρο θα δοθούν τα τσιπάκια και τα νούμερα, από τις 18:00 και μετά. Την Κυριακή μετά τον αγώνα θα προσφερθεί, πάλι στον ίδιο χώρο, μεσημεριανό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Α.Ο. Ποσειδών, τηλ.-φαξ: 26510-25818 (18:00 – 20:00) και στην ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aγώνας δρόμου και πολιτιστικές εκδηλώσεις
To Σάββατο 27 Αυγούστου ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα με την ονομασία “3ος Ανδάνειος Δρόμος 17.000 μ.”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας και υποστηρίζεται από το Σύλλογο Γυναικών του τ. Δήμου Ανδανίας.
1oς Δρόμος των Ανακτόρων
21-5-2017: Ορεινός αγώνας δρόμου και ορειβατικός αγώνας βαδίσματος στη Βεργίνα
Διήμερο ορεινών εκδηλώσεων
Η εταιρεία ορεινού τουρισμού ECO ACTION και το ΒΙΚΕ EXPERT, με την υποστήριξη της Δημοτικής ενότητας Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων και του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δάφνης, διοργανώνουν ορεινές εκδηλώσεις στην Δάφνη Καλαβρύτων στις παραποτάμιες εγκαταστάσεις του Λάδωνα ποταμού στις 18 – 19 Ιουνίου 2011 με την ονομασία 1ος Λάδωνας Mountain Race. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος .
Back to Top