Με οικολογικό μήνυμα

Ένας αγώνας που αν και είναι νέος έχει καθιερωθεί σε έναν από τους σημαντικότερους της Δυτικής Ελλάδας στον οποίο η λίμνη Παμβώτιδα συγκεντρώνει όλους τους «προβολείς» πάνω της.

Share

Έχοντας σαν σύνθημα «Τρέχουμε για την Λίμνη, τρέχουμε για το περιβάλλον» και θέλοντας να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση όσο περισσότερων ανθρώπων το Τμήμα Δρομέων – Υπεραποστάσεων Α.Ο. Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Νομαρχία Ιωαννίνων διοργανώνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον 3ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Οι δρομείς θα έχουν στη διάθεσή τους 30 χλμ., επίπεδης ασφάλτινης διαδρομής, να θαυμάσουν τη μοναδικότητα του τοπίου που προσφέρει η λίμνη που δεσπόζει στην πόλη με την μεγάλη ιστορία.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η Πλατεία Μαβίλη με ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ. (για τους δρομείς) και 7:00 π.μ. (για τους πεζοπόρους).
Όσοι έχουν τρέξει κάποια από τις δύο προηγούμενες φορές θα βρουν τη διαδρομή διαφοροποιημένη από το 21ο έως το 26,3ο χλμ. που κινείται παραλίμνια σε ποδηλατόδρομο εντελώς αποκλεισμένη από οχήματα παρακάμποντας έτσι την κεντρική οδό Κατσικά – Ανατολή ενώ στην υπόλοιπη διαδρομή θα ισχύει αποκλεισμός κίνησης οχημάτων.
Σταθμοί νερών και ισοτονικών θα υπάρχουν σε 6 σημεία κατά μήκος της διαδρομής ενώ θα δωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα, κονκάρδα και μπλουζάκι ενώ σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί και μετάλλιο.
Η μεταφορά των αθλητών θα είναι δωρεάν (κατόπιν συνεννόησης), πληροφορίες κος Π. Κατσουλίδης 6948949483. Το βράδυ του Σαββάτου (17:00 – 21:00) θα γίνει pasta party στο ΚΕΚΟΠ Ιωαννίνων (η οδός που οδηγεί στο κτίριο, βρίσκεται στη διασταύρωση προς Μέτσοβο, στη Λιμνοπούλα, δίπλα ακριβώς στο super market Βερόπουλος). Στον ίδιο χώρο θα δοθούν τα τσιπάκια και τα νούμερα, από τις 18:00 και μετά. Την Κυριακή μετά τον αγώνα θα προσφερθεί, πάλι στον ίδιο χώρο, μεσημεριανό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Α.Ο. Ποσειδών, τηλ.-φαξ: 26510-25818 (18:00 – 20:00) και στην ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Ιπποκράτειος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
5-5-2019: Αγώνες 10 & 3 χλμ. στη Λάρισα
8ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη»
11-9-2016: Το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος» και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 & 5 χλμ. στην Πτολεμαΐδα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο