Νέος αέρας

Ακόμα ένας αγώνας βουνού έρχεται να προστεθεί στο Αυγουστιάτικο καλεντάρι μας αποδεικνύοντας την συνεχή άνοδο του αθλήματος. Τόπος φιλοξενίας η γειτονική μας Σαλαμίνα.

Share

Την Κυριακή 2 Αυγούστου στη Σαλαμίνα ο Δήμος Σαλαμίνας διοργανώνει αγώνα ορεινού τρεξίματος απόστασης 10 χλμ. Ο αγώνας διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αιάντεια 2009» και παράλληλα με τον αγώνα τρεξίματος θα διεξαχθούν πεζοπορία και αγώνας ορεινής ποδηλασίας.
Ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Δήμο Σαλαμίνας τηλ.: 210 4646100.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα του αγώνα της Νεάπολης Αγρινίου
Το Σάββατο 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο 18ος Λαΐκός Αγώνας Δρόμου Νεάπολης Αγρινίου με τη συμμετοχή 70 περίπου δρομέων. Πρώτος νικητής στον αγώνα που ξεκίνησε στις 19:30 το απόγευμα ήταν ο Κώστας Τουσέ της Γυμναστικής Ένωλης Αγρινίου ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Αθηνά Σταμούλη του ίδιου συλλόγου με 40:14 η οποία ήταν και 6η στη γενική κατάταξη.
280 συμμετοχές στον Πάρνωνα
Με 280 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Ημιμαραθώνιος Πάρνωνα “Τα Καρυάτεια” στις Καρυές Λακωνίας. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Μάντζιαρής και η Φιλίππα Πουλίδου. Δείτε περισσότερα.
Paggaio Trail Run 2026
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο