29ος Γύρος Περάματος

19-4-2015: Ο Σύλλογος Ελλήνων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου (ΣΕΔΑΣ) Περάματος σε συνεργασία με το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Περάματος, διοργανώνει τον 29ο Γύρο Περάματος 2015 σε δημόσιο δρόμο με δύο παράλληλους αγώνες 10.000 μέτρων και 5.000 μέτρων.

Share

Ο Σύλλογος Ελλήνων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου (ΣΕΔΑΣ) Περάματος σε συνεργασία με το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Περάματος, διοργανώνει τον 29ο Γύρο Περάματος 2015 σε δημόσιο δρόμο με δύο παράλληλους αγώνες 10.000 μέτρων και 5.000 μέτρων στις 19 Απριλίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Δημοτικό Στάδιο Περάματος «Πρόνοια» (25ης Μαρτίου 7).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Τόσο ο αγώνας των 10χλμ όσο κι αυτός των 5χλμ θα διεξαχθούν επί σηματοδοτημένων διαδρομών κυρίως επί των δύο κεντρικών Λεωφόρων του Περάματος (Λεωφόρος Δημοκρατίας και Λεωφόρος Ειρήνης) και δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες ή υψομετρικές διαφορές. Και οι δύο είναι σχεδόν επίπεδες διαδρομές και προσφέρονται τόσο για αρχάριους δρομείς όσο και αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τα ρεκόρ τους στις αντίστοιχες αποστάσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ
Και στους δύο αγώνες θα υπάρξει απονομή επάθλων στις γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες τόσο στα 10 χλμ όσο και στα 5 χλμ θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια κατάταξης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Επιπλέον, στον μεγάλο αγώνα των 10χλμ θα υπάρξουν 5 επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες και αντίστοιχες βραβεύσεις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, οι 10 συνολικά ηλικιακές κατηγορίες στο φετινό γύρο Περάματος 2015 θα έχουν ως εξής:

Α/Α

ΦΥΛΛΟ

ΗΛΙΚΙΕΣ

1.-

ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ

18 – 29 ΕΤΩΝ

2.-

ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ

30 – 39 ΕΤΩΝ

3.-

ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ

40 – 49 ΕΤΩΝ

4.-

ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ

50 – 59 ΕΤΩΝ

5.-

ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ

60+

Οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στα 10χλμ θα εξαιρεθούν από τις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες. Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι με κύπελλο (ο πρώτος) και μετάλλια κατάταξης (και οι τρεις).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Κάθε αγωνιζόμενος θα λάβει μέρος στον αγώνα με δική του ευθύνη για την υγεία του.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής στον 29ο Γύρο Περάματος 2014 είναι 5€ και καλύπτει μια σειρά από παροχές όπως ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλιο, δίπλωμα, νερά, χυμούς, μπανάνες και αρκετά δώρα έκπληξη για τους φίλους δρομείς προσφορά των χορηγών μας. Η καταβολή των 5€ γίνεται  μέσα σε τρεις ημέρες από τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής στην Εθνική τράπεζα και στο λογαριασμό  070/966199-99 (ΙΒΑΝ: GR3501100700000007096619999) με δικαιούχους τους Ψωμιάδη Ιωάννη – Κεχαγιά Χρήστο – Γιαννακόπουλο Παναγιώτη  και με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του δρομέα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον παραπάνω σύνδεσμο μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τη φόρμα συμμετοχής είτε για τον αγώνα των 5χλμ είτε για εκείνο των 10χλμ. Στο e-mail που θα δηλώσετε στη φόρμα θα σας έρθει απαντητικό e-mail σχετικά με την επικύρωση της συμμετοχής σας. Μέσα σε τρεις ημέρες το πολύ από τη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχει κατατεθεί το αντίτιμο των 5€ και να αποσταλεί το αντίστοιχο αποδεικτικό από την τράπεζα με ευανάγνωστο το όνομα του δρομέα στο mail:  [email protected]

Υπάρχει συγκεκριμένο όριο συμμετοχών (400 δρομείς και για τους δύο αγώνες) που μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί θα γίνονται αιτήσεις δεκτές και την ημέρα διεξαγωγής του ΓΥΡΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στην Γραμματεία του αγώνα και από ώρα 08:30 έως 09:30, ενώ θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 2015

  • Κάθε αγωνιζόμενος θα λάβει μέρος με δική του ευθύνη για την υγεία του.
  • Οι αγωνιζόμενοι προσέρχονται τουλάχιστον 60΄ πριν από την εκκίνηση για την προθέρμανσή τους καθώς και για να παραλάβουν το πακέτο της συμμετοχής τους.
  • Στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
  • Κάθε αγωνιζόμενος θα καρφιτσώνει τον αριθμό συμμετοχής του στο μπροστινό μέρος της φανέλας με παραμάνες.
  • Κάθε αγωνιζόμενος, ο οποίος θα προσπαθήσει να περάσει πριν τον τερματισμό από διαφορετικό δρόμο θα ακυρώνεται.
  • Στο τέλος της διαδρομής και μπαίνοντας στην είσοδο του σταδίου, οι αγωνιζόμενοι θα τερματίζουν μπροστά στην γραμματεία, αφού ολοκληρώσουν 1 στροφή εντός σταδίου.
  • Κάθε αγωνιζόμενος συμμετέχοντας στο γύρο Περάματος επιτρέπει στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα ή τη φωτογραφία του στα μέσα ενημέρωσης ή οπουδήποτε αλλού κριθεί σκόπιμο από αυτούς.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξε χωρίς τερματισμό
1/3-9-2014: Αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργανώνει ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμής 1877 σε συνεργασία με την ΔΕΘ Hellexpo.
3rd Olympic Health Run 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
1st Panorama Run 2015
26-4-2015: Την Κυριακή 26 Απριλίου ο Αθλητικός Σύλλογος Πανοράματος Λέοντες διοργανώνει αγώνες 10, 5 & 2 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο