Προς τιμήν τους

Ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη των Πιέρ ντε Κουμπερτέν και Δημήτρη Βικέλα, οι οποίοι αναβίωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Share

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νομού Ηλείας (ΣΕΒΑΣ Ν.Η.) νιώθοντας την ανάγκη να τιμήσει τους αναβιωτές των Ολυμπιακών Αγώνων Pierre De Couberten και Δημήτρη Βικέλα διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμο. Η διαδρομή, η οποία είναι ασφάλτινη, έχει σαν εκκίνηση, όπως είναι αυτονόητο λόγω της άμεσης σχέσης με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Ολυμπία και τερματισμό τον Πύργο Ηλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 6932888639 & 6974438286 Δ.Παπανελόπουλο, και στο τηλ.:- φαξ 210-3625168 Ελένη Μπερτσάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το δεξί
28-11-2008: Με σκοπό δώσει την ευκαιρία σε δρομείς της περιοχής να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα δρόμου, ο Δήμος Ξυνιάδος διοργάνωσε τον πρώτο του αγώνα, αυξάνοντας κατά ένα τον αριθμό των αγώνων στο αθλητικό καλεντάρι.
Καραβασίλης και Μπουλμέτη νικητές στην Κίο
Με τη συμμετοχή 165 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ο 1ος Αγώνας Μνήμης Νέας Κίου «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο