Πρωτοχρονιάτικος Αγώνας 2023

Δείτε περισσότερα

Share
ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής λογότυπο

Ένας διαφορετικός συμβολικός αγώνας 7χλμ. θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου στο Μπαρουτάδικό στις 07:41 το πρωί από τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε αναλυτικά το κάλεσμα του συλλόγου:

Ένα διαφορετικό Πρωτοχρονιάτικο Ξύπνημα…

Με την πρώτη ακτίνα του ήλιου, της Πρώτης Ημέρας του χρόνου, εμείς, όπως κάνουμε όλα τα προηγούμενα 24 και πλέον χρόνια, σας καλούμε στην ξεχωριστή, δική μας παρέα.

Να τρέξουμε όλοι μαζί. Να κόψουμε την πίτα μας, να μοιραστούμε γλυκά, κρασί, τσιπουράκι, λικέρ, πίτες, καρτούλες, να κληρώσουμε τα δωράκια μας μετά το ομαδικό πρώτο τρέξιμο του χρόνου, φέρνοντας ο καθένας ό,τι θέλει και μπορεί.

Σε μια άλλη πρόταση για τη ζωή μας, για το τρέξιμο, για την παρέα για το τι σημαίνει αλληλεγγύη, συντροφικότητα, φιλία, παρέα.

Ένα ραντεβού, για έναν άλλο δρόμο, μια ημέρα σαν κι αυτή, είναι σίγουρο, ότι θα μας μείνει αλησμόνητη και μοναδική. Αυτή η πρώτη οργανωμένη, ομαδική, μαζική εκδήλωση, την 1η ημέρα του χρόνου.

Και αυτό να μείνει και να γίνει θεσμός για τα υπόλοιπα χρόνια. Κάθε χρόνο νέα παιδιά, νέοι συνάδελφοι, να έρχονται, να προστίθενται στην κοινή μας παρέα… Και η ευχή, με υγεία και αισιοδοξία, παρά τα προβλήματα, να είμαστε όλοι παρόντες σε τέτοιες διαφορετικές στιγμές, να συντροφεύει όλους και όλες.

Εμείς σας περιμένουμε την 1η Ιανουαρίου και σας παρακαλούμε να είστε γύρω στις 07.30 στη βόρεια πύλη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Μπαρουτάδικου (οδός Σουλίου) για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, στις 07:41 ακριβώς τους 2 γύρους (3.500 μ.) όσοι επιθυμούν μπορούν και ένα γύρο (ο αγώνας είναι συμβολικός) της περιμέτρου του Άλσους του Μπαρουτάδικου.

Έπειτα θα ακολουθήσει η τελετή και η γιορτούλα… και ό,τι ήθελε προκύψει.

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνας Δρόμου Βαρέα - Aqua Mare
Αναλυτικές πληροφορίες
Voio Race Series 2024 - Namata
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Rock Solid Kastellorizo 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο