Επικά δρομικά βίντεο vol7

Share

Ώρα για τεχνική
Μήπως είναι ευκαιρία να φτιάξετε την τεχνική σας; Ο Κενυάτης προπονητής Timo Limo μοιράζεται σε ένα βίντεο πολλές δρομικές ασκήσεις για τη βελτίωση της συναρμογής και της τεχνικής.

Προπόνηση με τον Gressier
Ο Jimmy Gressier είναι το ανερχόμενο αστέρι της Γαλλίας στις μεγάλες αποστάσεις. Ήδη έχει σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις σε 5.000 και 10.000μ. ενώ πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης U23 στα δύο αυτά αγωνίσματα αλλά και στον ανώμαλο δρόμο. Δείτε τον σε μία προπόνησή όχι πολύ διαφορετική από αυτή που εκτελείτε κι εσείς (εντάξει όχι σε ό,τι αφορά τον χρόνο…).

Οι λάτρεις του τρεξίματος
Η Ιαπωνία είναι μία χώρα με μεγάλη παράδοση και αγάπη στο τρέξιμο και στον Μαραθώνιο. Στο ντοκιμαντέρ το οποίο έφτιαξαν τέσσερις σπουδαστές θα δείτε πώς προετοιμάζονται και πώς λειτουργούν στον αγώνα σκυταλοδρομίας Ekiden που αποτελεί μία μεγάλη δρομική γιορτή για τη χώρα.

Τερματισμοί
Το IRONMAN Kona και ο τερματισμός σε αυτόν αποτελεί το μεγάλο όνειρο για τους περισσότερους τριαθλητές. Δείτε μερικές στιγμές και τερματισμούς από τον αγώνα του 2011!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νυν ή πρώην
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Επιστροφή στους λαϊκούς αγώνες!
Από τη στήλη «Ιστορίες του Δρόμου» της Χριστίνας Φωτεινοπούλου
Ο πιο καλός ο ασθενής…
Οι τραυματισμοί αποτελούν σίγουρα μια δυσάρεστη εμπειρία για κάθε δρομέα. Πάντα όμως μπορείτε να δείτε μια κατάσταση και από την χιουμοριστική της πλευρά. Όπως η ηρωίδα της ιστορίας μας…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο