Βραβεύσεις Τελμησσού στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Share

Ακολουθεί το δελτίο του ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα σχετικά με τις βραβεύσεις για το 2019:

«Ο Τελμησσός βράβευσε και τίμησε σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη εορταστική βραδιά τα μέλη του Μαραθωνοδρόμους αλλά και φίλους συναθλητές που διακρίθηκαν σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος, στο Μουσείο Μαραθωνίου δρόμου το Σάββατο στις 4 Ιανουαρίου. Υποδέχοντας όλους τους προσκεκλημένους με την παρουσία του συλλόγου Κρητών Παλλήνης – Γέρακα- Γλυκών Νερών και Ανθούσας με την ζωντανή ορχήστρα και την ευγενική τους παρουσία του χορευτικού τμήματος σε αυτή την ξεχωριστή και εορταστική βραδιά ξεκίνησε η εκδήλωση των βραβεύσεων.
Βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν μέλη και αθλητές του Τελμησσού συμμετέχοντες στον αυθεντικό μας Μαραθώνιο δρόμο, καθώς και αθλητές του Τελμησσού που έχουν διακριθεί στους αγώνες υπέρ αποστάσεων. Επίσης τιμήθηκαν και φίλοι συναθλητές για τις πανελλήνιες διακρίσεις τους αλλά και εθελοντές για την ανιδιοτελή τους προσφορά στο δρομικό κίνημα καθώς και στην κοινωνία. Την εορταστική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μαραθώνος, πρόεδροι και εκπρόσωποί αθλητικών σωματίων καθώς και φορέων από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η βραδιά έκλεισε με την παρουσία των χορευτικών και της ζωντανής ορχήστρας του συλλόγου Κρητών και με πλούσιο κέρασμα από τον μπουφέ με τις ετοιμασίες νόστιμων εδεσμάτων προσφοράς του συλλόγου και φίλων του. Εκ μέρους του Τελμησσού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία και φυσικά καλές αθλητικές επιδόσεις σε όλους τους συναθλητές και φίλους μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
PUMA DEVIATE NITRO ELITE RACER SPECTRA
To next big thing στα carbon plated!
4ος Αγώνας Πεδίου Άρεως
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Back to Top