4η η Μαρινάκου στο Ευρωπαϊκό Εφήβων – Νεανίδων

Το καλύτερο πλασάρισμα για την Εθνική μας ομάδα στη διοργάνωση

Share

Την 4η θέση κατέλαβε στα 1.500μ. η Αναστασία Μαρινάκου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, αθλητών έως και 19 ετών, που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου στην πόλη Εσκιλστούνα της Σουηδίας. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έκανε μία δυνατή κούρσα και πήρε την καλύτερη δυνατή θέση καθώς οι τρεις πρώτες αθλήτριες είχαν σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες. Μεγάλη νικήτρια ήταν η Βρετανίδα Bobby Clay με 4:17.91.

Αυτή ήταν και η καλύτερη θέση που κατέλαβε αθλητής της Εθνικής μας ομάδας, μαζί με τον ακοντιστή Γιάννη Κυριαζή που ήταν επίσης 4ος, στη συγκεκριμένη διοργάνωση αφού δυστυχώς κανένας Έλληνας αθλητής δεν κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Αρκετά καλή παρουσία βέβαια είχε και ο βαδιστής Ζαχαρίας Τσαμουδάκης που ήταν 5ος στον τελικό των 10.000μ. βάδην με χρόνο 41:31.44.

Μάλιστα, η 19χρονη Μαρινάκου την προηγούμενη μέρα είχε λάβει μέρος και στον τελικό των 3.000μ. όπου πήρε την 8η θέση σε 9:38.19 κι ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας ήταν κοντά στις πρωτοπόρες αθλήτριες. 

Η Μαρινάκου μετά και τον αγώνα στα 1.500 μ. ανήρτησε στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Η χθεσινή μερα (σ.σ ο τελικός των 3.000μ.) ηταν μια απο τις χειρότερες της ζωής μου εχασα ενα μετάλλιο μεσα απο τα χέρια μου στα 3000μ. στα τελευταία 300 μετρα ενώ ήμουν τριτη έπαθα υπογλυκαιμια με αποτέλεσμα να τερματίσω με μεγάλη δυσκολία και να καταλάβω την 8η θέση τιποτα δεν χάνεται ομως αν εχεις δουλέψει σκληρά και εχεις πίστη και στον εαυτό σου αλλα και στον προπονητη που σε καθοδηγεί! Μετα απο μια δύσκολη κούρσα στα 1500μ. κατέλαβα την 4η θέση”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο