Ακύρωση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ανακοινώνει την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης:

«Αγαπητοί δρομείς,
Παρά τη σκληρή δουλειά και τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλαμε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, το Δήμο Λεμεσού και όλες τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να σχεδιάσουμε ένα αυστηρό αλλά και εφαρμόσιμο πρωτόκολλο για την πραγματοποίηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού τον επόμενο Νοέμβριο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε την χρυσή τομή.

Ακόμη όμως και να καταλήγαμε σε κάποιο πρωτόκολλο, αποδεκτό από όλους, δεν είναι βέβαιο αν οι εξελίξεις μέχρι τον Νοέμβριο θα επέβαλλαν την  πλήρη ακύρωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού για ακόμη μια φορά, καθώς μοναδικός μας στόχος ήταν να συνδυάσουμε ικανοποιητικό αριθμό δρομέων αλλά και να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Η ίδια αβεβαιότητα υπάρχει και για τον επόμενο Μάρτιο. 
Με αυτά τα δεδομένα ανακοινώνουμε ότι οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το Νοέμβριο του 2020 και το Μάρτιο του 2021 μεταφέρονται σε μία μια μεγάλη διοργάνωση στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021.

Όπως αναφέραμε στις αρχές Μαρτίου, όταν και αναβάλαμε τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, δέκα ημέρες πριν την διεξαγωγή του, πρώτιστο μέλημα της οργανωτικής επιτροπής ήταν, είναι και θα παραμείνει η ασφάλεια των δρομέων, υποστηρικτών και εθελοντών της εκδήλωσης. Ως εκ τούτου, θεωρούμε πως η μετάθεση του αγώνα τον Νοέμβριο του 2021 είναι η πιο ασφαλής και υπεύθυνη επιλογή για τη διεθνή και εγχώρια δρομική κοινότητα, του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Θέλοντας να διατηρήσουμε ζωντανό το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού θα μετατρέψει ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο σε μία ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού και του τρεξίματος. Εντός των επομένων ημερών θα παρουσιάσουμε πλάνο διεξαγωγής virtual race, με στόχο την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής καμπάνιας, που διοργανώθηκε ποτέ από το κυπριακό δρομικό κίνημα. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να απευθυνθούμε στους δρομείς μας, λέγοντας τους ότι συμμεριζόμαστε την απογοήτευση τους και κατανοούμε τις θυσίες και τις ώρες σκληρής προπόνησης και προετοιμασίας, τόσο για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, όσο και για άλλες δρομικές διοργανώσεις που ακυρώθηκαν. 

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε την στήριξη μας στους χιλιάδες εργαζόμενους στον τομέα οργάνωσης και διεξαγωγής εκδηλώσεων, αθλητικών και μη, των οποίων η εργασία έχει επηρεαστεί δραματικά από την υφιστάμενη υγειονομική κρίση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Υπουργείο Υγείας για την προσπάθεια του να δημιουργηθεί ένα ασφαλές και λειτουργικό πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα. 
Περαιτέρω ανακοινώσεις και διευκρινήσεις θα δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα μας και στα κοινωνικά μας δίκτυα. Όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού θα ενημερωθούν απευθείας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.   
Θα σας δούμε στη γραμμή εκκίνησης τον Νοέμβριο του 2021!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο