Καλή εμφάνιση και όριο Μηλιαρά στο Ναϊμέγκεν – Δυνατός και ο Δημητράκης

Δείτε τι έκαναν οι Έλληνες δρομείς στο μίτινγκ της ολλανδικής πόλης

Share

Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από σπουδαίο ατομικό ρεκόρ και όρι ογια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 πραγματοποίησε ο Γιώργος Μηλιάράς στα 1.500μ. στο μίτινγκ του Ναϊμέγκεν στην Ολλανδία.

Ο 18χρονος δρομέας του Μιχάλη Αναγνώστου σημείωσε 3:45.56, επίδοση που είναι κατά τρία δευτερόλεπτα πιο γρήγορη απο το περσινό ατομικό του ρεκόρ, ενώ του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο της κατηγορίας του που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Τάμπερε της Φιλανδίας.

Στο ίδιο μίτινγκ, επίσης στα 1.500μ. αγωνιστηκε και ο Ανδρέας Δημητράκης τερματίζοντας σε 3:40.14. Ο Δημητράκης δεν ωφελήθηκε ιδιαίτερα από τον τρόπο που εξελίχθηκε η κούρσα καθώς τα περάσματα δεν ήταν ιδανικά, ωστόσο σημείωσε αρκετά καλή επίδοση που του δίνει το δικαίωμα να σκέφτεται το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Δημητράκης την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί και πάλι σε μίτινγκ στο εξωτερικό κυνηγώντας και πάλι την επίδοση.

Παρών στους αγώνες ήταν και ο Μάρκος Γκούρλιας, ο οποίος έλαβε μέρος στα 5.000μ. Ο νεαρός αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη, όμως, ήταν άτυχος καθώς σπρώχθηκε πάνω στην κούρσα και χτύπησε με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

Τον πρώτο δυνατό του αγώνα στη σεζόν έκανε στο Ναϊμεγκεν ο Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός). Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ ήταν πέμπτος στα 1.500 μ. με 3.40.14, επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (3.39.42) και που δείχνει πως είναι σε θέση να κυνηγήσει το όριο (3.38.00) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Στην ίδια διοργάνωση πήρε μέρος και ο Μάρκος Γκουρλιας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), που δεν κατάφερε να τερματίσει στα 5.000 μέτρα.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο