Τα Run Greece πάνε Καστοριά

Ο τρίτος αγώνας της σειράς στη μαγευτική πόλη

Share

Διαβάστε αναλυτικά (από segas.gr):

“Ο τρίτος αγώνας της σειράς αγώνων δρόμων που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στην Καστοριά όπου εκτός από τις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ. που διεξάγονται στο Run Greece θα γίνει και ο καθιερωμένος Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Οι συμμετοχές στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε άλλη στην 6ετή πορεία της στην πόλη σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής κάλεσε με μήνυμά του τους δημότες να συμμετέχουν στο  «RUN GREECE Καστοριάς» του αγώνα που αποτελεί θεσμό και προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Ράπτης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι αυτή η  γιορτή του μαζικού αθλητισμού στην Καστοριά αναμένεται να ξεπεράσει τις περσινές συμμετοχές και κατέληξε ότι η νίκη του κάθε δρομέα είναι το μετάλλιο της συμμετοχής του.

Η Εκκίνηση και ο τερματισμός για όλες τις αποστάσεις γίνεται μπροστά από το  κτήριο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς με ώρα έναρξης 10:00 και αναλυτικά σύμφωνα με το παρακάτω ωρολόγιο πρόγραμμα:

10:00  ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  &  10 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10:05  1 χλμ. ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

10:05  5 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά, έχουν ήδη ολοκληρωθεί ενώ θα γίνονται δεκτές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής στον αγώνα και μόνο το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ στην οποία περιέχονται και οι χάρτες διαδρομών και στην ιστοσελίδα 

Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Russ Cook διένυσε ολόκληρη την Αφρική τρέχοντας
Η απίθανη ιστορία του Βρετανού!
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο