Συνελήφθη σπουδαίος σπρίντερ στις ΗΠΑ

Ο 18χρονος Tyrese Cooper ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ΗΠΑ κατηγορείται για κλοπές

Share

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ΗΠΑ στα αγωνίσματα των ταχυτήτων από τα 100 έως τα 400μ. Ο 18χρονος Tyrese Cooper από το Μάιάμι διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στους στίβους κι έχει θέσει υποψηφιότητα για να γίνει ένας από τους κορυφαίους Αμερικάνους δρομείς στις ΗΠΑ τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πως τα έκανε θάλασσα καθώς συνελήφθη την Πρωτομαγιά από την Αστυνομία με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής αυτοκινήτων και της κατοχής ύποπτων εργαλείων. Ο 18χρονος σπρίντερ συνελήφθη μαζί με τρεις ακόμα νεαρούς σε μία περιοχή όπου οι κλοπές αυτοκινήτων είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα ενώ είχαν στην κατοχή τους κοπτικά και άλλα περίεργα εργαλεία.

O Cooper δεν είχε και την καλύτερη σεζόν έως τώρα αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ η συνέχεια διαφαίνεται ακόμα χειρότερη καθως η συμμετοχή του στους επόμενους αγώνες κρίνεται δύσκολη.

Τα ρεκόρ του είναι εντυπωσιακά και βρίσκονται στο top 5 των ΗΠΑ στην κατηγορία του, τόσο στα 400μ. που έχει 46.40 όσο και στα 200μ. με 20.81, ενώ στα 100μ. η ατομική του επίδοση είναι 10.47.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο