“Εξυπνάκιας” δρομέας κρυβόταν στην τουαλέτα για να κερδίσει αγώνα υπεραπόστασης

Ο Αμερικανός Kelly Agnew πιάστηκε να κλέβει σε αγώνα υπεραπόστασης στις ΗΠΑ

Share

Έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο είχε ανακαλύψει ο Kelly Agnew για να κερδίσει τον αγώνα Across the Years στο Phoenix των ΗΠΑ. Ο Agnew “συνελήφθη” να κρύβεται στις χημικές τουαλέτες και να βγαίνει την κατάλληλη στιγμή για να περάσει τον έλεγχο της χρονομέτρησης ώστε τα περάσματά του να είναι αληθοφανή.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ήταν 24 ωρών και περιελάμβανε στροφές σε μία διαδρομή περίπου ενός μιλίου (1.609μ.), ενώ είχε δύο σημεία ελέγχου. Νικητής φυσικά αναδεικνυόταν όποιος κάλυπτε τη μεγαλύτερη απόσταση στο διάστημα των 24 ωρών. Ο Agnew συνελήφθη να περνά το ένα σημείο ελέγχου, και στη συνέχεια να κρύβεται στην τουαλέτα για όσο χρόνο χρειαζόταν (περίπου 7 λεπτά). Στη συνέχεια έβγαινε και συνέχιζε και πάλι τον αγώνα, έχοντας χάσει το ένα πέρασμα. 

Μετά από έλεγχο που έγινε στα αποτελέσματα φάνηκε πως τη διαδικασία αυτή την επανέλαβε αρκετές φορές στον ίδιο αγώνα. Όλα άρχισαν βέβαια, από το γεγονός πως άνθρωπος από την εταιρεία χρονομέτρησης, ο οποίος είχε πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες, τον παρακολούθησε και επιβεβαίωσε την ευφάνταστη, είναι η αλήθεια, μέθοδό του.

Μάλιστα, ο “εξυπνάκιας” δρομέας είχε κερδίσει στο παρελθόν ακόμα δύο φορές τον ίδιο αγώνα σε άλλες αποστάσεις, ενώ είχε διακριθεί και σε άλλους αγώνες. Όλως παραδόξως, όμως, και σε αυτούς του έλειπαν περάσματα, χωρίς, ωστόσο, αυτό να του έχει κοστίσει σε κάποιον από αυτούς την ακύρωση.

Μετά από το τελευταίο βέβαια όχι μόνο έχασε το μετάλλιο και τη διάκρισή του, αλλά και την υπόληψή του.

Δείτε εδώ την ιστορία μίας ακόμα “πονηρής” δρομέα που έκλεψε σε αγώνα αλλά προδόθηκε από το… gps της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο