Νέο πανελλήνιο ρεκόρ η Μαρινάκου – Καλές επιδόσεις οι Έλληνες

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ νέων και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από την Αναστασία Μαρινάκου

Share

Mια εβδομάδα μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στα 1.500μ. η Αναστασία Μαρινάκου επανέλαβε την επιτυχία της και μάλιστα ακόμα πιο.. γρήγορα.

Η νεαρή αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έτρεξε σε μίτινγκ και πάλι στο Βέλγιο και τερμάτισε σε 4:10.63 βελτιώνοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ νέων και πιάνοντας το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ. Θυμίζουμε την περασμένη εβδομάδα είχε σημειώσει 4:12.38 στην ίδια απόσταση.

Για μία ακόμα φορά πολύ καλή παρουσία είχε ο νεαρός Άγγελος Βασιλείου ο οποίος συνέτριψε το προσωπικό του ρεκόρ, το οποίο είχε και αυτός σημείωσει την περασμένη εβδομάδα, τερματίζοντας σε 3:43.87.
Στο ίδιο αγώνισμα, ο Κώστας Νακόπουλος τερμάτισε σε 3:42.01 πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοσή του για φέτος.
Στα 800μ. των γυναικών η Έλενα Φιλάνδρα έτρεξε 2:04:09 ενώ η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου σε 2:18.84.
Σε άλλο μίτινγκ στη Σλοβακία, ο Ανδρέας Δημητράκης αγωνίστηκε στα 1.500μ. και πέτυχε την καλύτερη επίδοση για φέτος στη χώρα μας με 3:40.44 πλησιάζοντας το όριο για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals: Hyperboost Euphoria
Tο νέο lifestyle μοντέλο για όσους ζουν κάθε στιγμή στο έπακρο
Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου
Αποτελέσματα και LIVE STREAMING
Garmin CIRQA Smart Band
Συσκευή παρακολούθησης υγείας και ευεξίας χωρίς οθόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο