O ΣΔΥΑ για τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Δείτε το μήνυμα της Προέδρου του συλλόγου, Ελένης Μπερτσάτου

Share

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ), Ελένη Μπερτσάτου, στέλνει το μήνυμά της για τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Μήνυμα ΣΔΥΑ για τον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Ένας ξεχωριστός Μαραθώνιος, ένας Μαραθώνιος που γίνετε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη. Ένας αγώνας που ξεκίνησε με στόχο να καθιερωθεί και να γίνει για το δρομικό χώρο σημείο αναφοράς για τον συμβολισμό που εκπέμπει με το μήνυμά του.

Μαραθώνιος Ολυμπίας Εκεί όπου η Δόξα του Μαραθωνίου συναντά το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας από την πρώτη στιγμή μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή στήριξε την προσπάθεια ανάδειξης του νέου Θεσμού, η Ελπίδα και η Θέληση ήτανε δεδομένη, κοντά σε όλα τα σημεία. Η παρουσία και η συμμετοχή των Μελών και των Φίλων Δρομέων του Συλλόγου που ακολουθούσαν συνεχίστηκε σε όλες τις μέχρι σήμερα διοργανώσεις.

Δυστυχώς φέτος διάφορες συγκυρίες δεν επέτρεψαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας να συνδράμει με έργο και παρουσία στην διοργάνωση του 6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας. Όμως η αγωνιστική μας διάθεση βρίσκετε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς που προσπαθούν να πραγματοποιήσουν κάτω από πραγματικά δύσκολες  συνθήκες έναν Μαραθώνιο αγώνα, τον 6ο  Μαραθώνιο Ολυμπίας, να τον κάνουν αντάξιο της ιστορίας που κουβαλάει ο τόπος που πραγματοποιείται.

Αγαπητοί Μαραθωνοδρόμοι, Εσείς  που θα συμμετάσχετε στον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες του Ημιμαραθωνίου και των 12χλμ να ξέρετε ότι Εμείς θα σας  χειροκροτήσουμε, θα χαρούμε για την  προσπάθεια και τον τερματισμό σας και θα δακρύσουμε από συγκίνηση όταν σας δούμε να τερματίζετε μέσα στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας.

Σας αναγνωρίζουμε  ότι Εσείς που θα σταθείτε στην Αφετηρία του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας  την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στην Αρχαία Ήλιδα και θα πάρετε τον δρόμο για την Αρχαία Ολυμπία, είσαστε οι συνεχιστές της ίδιας αρχαίας  διαδρομής, οι συνεχιστές του Ευ Αγωνίζεσθαι, Σήμερα Εσείς γινόσαστε παράδειγμα για να ακολουθήσουν οι επόμενοι.

Καλή Επιτυχία στην προσπάθειά σας,
Καλό Τερματισμό στον αγώνα σας

Εμείς ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας υποσχόμαστε να είμαστε μαζί σας στο 7ο Μαραθώνιο Ολυμπίας τον Μάρτιο του 2023.

Για τον ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες
Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο