Έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning by Salomon

Mε τον αγώνα AlpamayoPRO Trail Race έκλεισε ο φετινός κύκλος των αγώνων.

Share

Oλοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon, μετά και τη διεξαγωγή του αγώνα  AlpamayoPRO Trail Race. Χωρίς αμφιβολία ήταν η πλέον επιτυχημένη διοργάνωση στην 5χρονη ιστορία του θεσμού, όπως γίνεται αντιληπτό και από την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής που ακολουθεί.

“Η αυλαία του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος by Salomon, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στον ιστορικό αγώνα της Αττικής AlpamayoPRO Trail Race.
Περισσότεροι από 110 αθλητές συμμετείχαν σε 4 από τους 8 κορυφαίους και ταυτόχρονα δύσκολους Ελληνικούς αγώνες του Πρωταθλήματος, αριθμός ρεκόρ στα χρονικά!

Η αρχή έγινε στον πρώτο Μαραθώνιο της χρονιάς, τον Taygetos Challenge by Salomon τον Μάρτιο.

Επόμενος σταθμός μας ήταν το Μονοπάτι Παρνασσού στην πάντα φιλόξενη Αμφίκλεια στο τέλος Απριλίου και συνεχίσαμε τον Μάιο με δύο αγώνες. Τον πιο δυναμικά ανερχόμενο αγώνα Ursa Trail στο Μέτσοβο και τον ιστορικό πλέον Ziria Cross Country Race στην ορεινή Κορινθία!

Ένα μήνα μετά, την τιμητική του είχε ο διαχρονικός και πρωτοπόρος Olympus Marathon ενώ στην καρδιά του καλοκαιριού οι αθλητές φιλοξενήθηκαν στο TNF Zagori Ultra Race των 80χλμ!
Παρά την αναστάτωση των εκλογών, ο Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των skyrunners στο τέλος Σεπτεμβρίου με το AlpamayoPRO Trail Race να ρίχνει την αυλαία στην πρωτεύουσα.

Νικητές ανακηρύχθηκαν ύστερα από σκληρές μάχες και πολλά ρεκόρ διαδρομών ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος της Salomon Hellas με 4 νίκες σε 4 συμμετοχές (Taygetos Challenge, Μονοπάτι Παρνασσού, Ursa Trail και Olympus Marathon) και στις γυναίκες η Ιωάννα Μπαράτσα (1η στο TNF Zagori Ultra Race, 2η στο Ursa Trail και AlpamayoPRO Trail Race και 3η στον Olympus Marathon)
Τις δεύτερες θέσεις μοιράστηκαν αντίστοιχα ο Σταύρος Στεφανής με 3 νίκες και μία δεύτερη θέση και η Ιωάννα Χουρίδου με τρεις δεύτερες και μία τρίτη θέση.
Το βάθρο για την τρίτη θέση συμπληρώνουν οι Γιώργος Διαλεκτός της Salomon Hellas και η Ελένη Ψαρόμυαλου.

Οι απονομές του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning by Salomon, φέτος θα έχουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα μιας και θα φιλοξενηθούν στο Adventure Film Festival που θα διοργανωθεί στο Κολλέγιο Αθηνών. Όλοι οι φίλου του βουνού καθώς και οι adrenaline seekers θα είμαστε εκεί για να τους συγχαρούμε και να τους χειροκροτήσουμε από κοντά!
Ραντεβού στις 31-10/1-11!!

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας καθώς και για ακόμα μια φορά την Salomon Hellas, πιστό σύμμαχο στις υπερπροσπάθειες όλων των αθλητών για την ουσιαστική υποστήριξη!
Ραντεβού το 2016!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο