Για 2η χρονιά έτρεξαν στην Ικαρία

Για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ikaria Run

Share

Το Ikaria Run έγινε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο όμορφο νησί του Αιγαίου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“Ολοκληρώθηκε το 2ο Ikaria Run που διεξήχθη στην Ικαρία το απόγευμα του Σαββάτου 1 Αυγούστου.

149 Αθλητές στάθηκαν στην γραμμή της αφετηρίας, 91 συμμετείχαν στις αγωνιστικές διαδρομές των 5χλμ και 10χλμ, και 58 στον εναλλακτικό περίπατο των 2χλμ.

Στον αγώνα των 10χλμ νικητής αναδείχτηκε ο Καλιακούδης Δημήτρης με χρόνο 37min 20sec, δεύτερος ο Σκούταρης Νικόλαος με 37min 24sec, και τρίτος ο Βαφειάδης Ιωάννης με 39min 19sec.

Στην κατηγορία των γυναικών στα 10χλμ νικήτρια αναδείχτηκε η Κατσίμαντου Ξένη με χρόνο 48min 46sec, δεύτερη η Έβερτ Σταυριάνθη με 49min 14sec, και τρίτη η Παπαδοπούλου Ευστρατία με 53min 21sec.

Στα 5χλμ νικητής αναδείχτηκε ο Συριανός αθλητής Καραμπάτσος Μιχαήλ με χρόνο 18min 50sec, δεύτερος ο Κεχαγιάς Χρήστος με χρόνο 19min 47sec, και τρίτος ο Πούλος Αντώνης από την Ικαρία με χρόνο  20min 28sec.

Στην κατηγορία των γυναικών στα 5χλμ νικήτρια αναδείχτηκε η Παναγιωτοπούλου Ιουλία Ελένη με χρόνο 21min 18sec, δεύτερη η Καρίμαλη Τριανταφυλλιά από την Ικαρία με χρόνο 25min 08sec, και τρίτη η Κουρελή Γεωργία και πάλι από την Ικαρία με χρόνο 26min 46sec.

Για μία ακόμη χρονιά λόγω της τουριστικής περιόδου στο νησί, συμμετείχαν και αθλητές από Κύπρο, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς και από πολλά μέρη της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στον Αγώνες, και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία και στηδιεξαγωγή.

Σας περιμένουμε ξανά και του χρόνου!

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 με Αγώνες 5χλμ και 10χλμ.

Αποτελέσματα και φωτογραφίες στο site: ikariarun.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο facebook

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

[!%ARTICLE_MODULE_ID:517:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΔΥΑ: Ξεκινά τις προπονήσεις του
Οι δράσεις του συλλόγου για τον Ιανουαρίου
Νέες οδηγίες από την ΓΓΑ - 95%-5% και αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τους αγώνες
Νέες οδηγίες για τους αγώνες δρόμου και την άθληση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2022
Ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου του ΣΔΥΑ στους συμμετέχοντες
Back to Top