Το RUNNER 83 έρχεται και σας προετοιμάζει για το “Επόμενο βήμα”

Προγράμματα μαραθωνίου για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο επόμενο τεύχος του RUNNER

Share

Η ανάπτυξη του μαραθώνιου δρόμου στη χώρα μας είναι κάτι περισσότερο από προφανής. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης ανακαλύπτουν το εθνικό μας αγώνισμα, που μπορεί να κάνει τον καθένα περήφανο, προσφέροντας ικανοποίηση και αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του. Γιατί ο τερματισμός ενός μαραθώνιου αποτελεί αναμφίβολα την επίτευξη ενός προσωπικού άθλου.

Με βασικό όχημα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και με τη συμβολή των υπόλοιπων αγώνων μαραθώνιου που διεξάγονται εδώ και χρόνια σε όλη τη χώρα, όπως αυτοί της Θεσσαλονίκης, της Μεσσήνης αλλά και πιο πρόσφατων όπως του Ναυπλίου, της Αρχαίας Ολυμπίας, της Ρόδου και της Νάξου, ο αριθμός των Ελλήνων μαραθωνοδρόμων αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο ενώ παράλληλα βελτιώνεται σημαντικά και το επίπεδο των επιδόσεων τους.

Το RUNNER Magazine, προσπαθεί συστηματικά από τα πρώτα κιόλας τεύχη του να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι αρκετοί δρομείς έχουν ακολουθήσει κάποιο από τα προπονητικά μας προγράμματα για την προετοιμασία τους βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ

Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ρυθμό στο επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 4 Αυγούστου θα βρείτε το 1ο Μέρος του RUNNER’s SPECIAL “Το επόμενο βήμα” που περιλαμβάνει 3 προγράμματα για όσους θα τρέξουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Τα προγράμματα έχουν συνολικά διάρκεια 12 εβδομάδες με συγκεκριμένους στόχους (τις 5:00:00, τις 4:13:00 ή τις 3:30:00), όπου παρουσιάζονται όχι μόνο οι προτεινόμενες προπονήσεις αλλά και ένα σύνολο άλλων ενεργειών μέσα στην εβδομάδα που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε καλύτερα και να κάντετε το… επόμενο βήμα.

Στο Πρώτο Μέρος περιλαμβάνονται οι 6 πρώτες εβδομάδες, ενώ η συνέχεια του προγράμματος (επόμενες 6 εβδομάδες) θα ακολουθήσουν στο επόμενο μας τεύχος. Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του προγράμματος είναι 18 Αυγούστου, 12 δηλ. εβδομάδες πριν τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποκύψτε στον πειρασμό της σοκολάτας!
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγαπημένο γλύκισμα!
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο