Δεύτερος αγώνας 5χλμ στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αθήνας

Την απόφαση της διεξαγωγής δεύτερου αγώνα 5 χλμ στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αθήνας στις 8 Νοεμβρίου, πήρε ο ΣΕΓΑΣ, εξαιτίας της εντυπωσιακής ανταπόκρισης της ελληνικής δρομικής κοινότητας για συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10 χλμ.

Share

Την απόφαση της διεξαγωγής δεύτερου αγώνα 5χλμ στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αθήνας στις 8 Νοεμβρίου, πήρε ο ΣΕΓΑΣ, εξαιτίας της εντυπωσιακής ανταπόκρισης της ελληνικής δρομικής κοινότητας για συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10χλμ.

Σε δύο μόλις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι ατομικές εγγραφές  κι έτσι ο ΣΕΓΑΣ, ανταποκρινόμενος στην τεράστια πίεση για μία ευκαιρία ατομικής συμμετοχής στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της χώρας, θα προχωρήσει στη διεξαγωγώγή ενός 2ου Αγώνα Δρόμου 5χλμ.

Ο παραπάνω αγώνας είναι μία πρωτοποριακή και δημιουργική προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ για τη διεύρυνση της ατομικής συμμετοχής στο δημοφιλή αγώνα των 5χλμ., και θα διεξαχθεί στην ίδια διαδρομή με αυτή του πρωινού Αγώνα Δρόμου, αλλά το απόγευμα της 8ης Νοεμβρίου 2015 και συγκεκριμένα από τις 16.00′ έως τις 17.30′.

Το όριο ατομικής συμμετοχής για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» έχει οριστεί στους 4.000 δρομείς και αναμένεται να καλυφθεί πολύ σύντομα. Σημειώνεται ότι στον απογευματινό αγώνα έχει ήδη αποφασιστεί – κατ’ εξαίρεση – η ΟΜΑΔΙΚΗ συμμετοχή μόνο του συνόλου των ομάδων σχολείων που έχουν δηλώσει ή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη διοργάνωση του φετινού Μαραθωνίου.

Οι εγγραφές για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» θα ανοίξουν την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 το μεσημέρι.  Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής, καθώς και το επίπεδο της παροχής υποστήριξης και υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ προς τους δρομείς του απογευματινού αγώνα για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» θα είναι το ίδιο με αυτό του πρωινού ανάλογου αγώνα. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να διευκρινιστεί προς όλους τους ενδιαφερόμενους δρομείς ότι σε περίπτωση που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και εγγραφούν στον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ.–Απόγευμα» δεν υπάρχει απολύτως καμία δυνατότητα μετακίνησης της εγγραφής τους και συμμετοχής τους στον πρωινό αγώνα.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες δρομείς θα αγκαλιάσουν και αυτόν τον νέο αγώνα με την ίδια θέρμη που το πράττουν τόσα χρόνια για το σύνολο των αγώνων της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και για αυτό καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να κάνουν την εγγραφή τους άμεσα μιας και είμαστε πεπεισμένοι ότι και για τον «Αγώνα Δρόμου 5χλμ – Απόγευμα» οι εγγραφές θα κλείσουν μέσα σε λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξή τους.

ΠΗΓΗ: ΣΕΓΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο