Τα σεμινάρια του RUNNER STORE

Θέματα για προπόνηση, τραυματισμούς αλλά και την ψυχολογία των δρομέων

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE, το σεμινάριο με θέμα “Γυναίκα και τρέξιμο”. Η γυναικολόγος – μαιευτήρας αλλά και δρομέας η ίδια, Έφη Ρομποτή παρουσίασε τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει μία γυναίκα από τη συστηματική ενασχόλησή της με το τρέξιμο αλλά και τα σημεία που θα πρέπει να δώσει προσοχή. Η ομιλία της κ. Ρομποτή έλυσε πολλές απορίες σε θέματα που δεν έχουν λάβει ακόμα μεγάλη ανάλυση.

Τα επόμενα σεμινάρια

Το RUNNER STORE συνεχίζει τα σεμινάρια που πραγματοποιείται εντός του καταστήματος κάθε Τετάρτη στις 18:30. 

To επόμενο σεμινάριο στις 8 Απριλίου του RUNNER STORE φιλοξενεί τον Νίκο Πολιά, πρωταθλητή μαραθωνίου, ο οποίος θα μιλήσει για το φορμάρισμα στον μαραθώνιο. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Στις 15 Απριλίου, η Αλεξάνδρα Κουκούτση, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, θα δώσει το παρών στο RUNNER STORE αναλύοντας το θέμα “Τραυματισμοί στο γόνατο”, λύνοντας πολλές απορίες στους δρομείς και βοηθώντας τους να βάλουν την πρόληψη στη ζωή τους. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

Τέλος, την Τετάρτη 22 Απριλίου ο Ψυχολόγος – Αθλητικός Ψυχολόγος, Γιάννης Ζαρώτης θα παρουσιάσει “Κίνητρα για περαιτέρω αυτοβελτίωση” δίνοντας χρήσιμες συμβουλές σε έμπειρους αλλά και νεότερους δρομείς. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

Το RUNNER STORE βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Κηφισίας 37Α, Μαρούσι).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kalamata Action 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ένα τρίαθλο στην πόλη της Καλαμάτας στις 25-26 Ιουνίου
Καραϊσκάκειος Δρόμος 2022 - Μεταγωνιστικό δελτίο
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα και οι νικητές
Ο ΣΔΥΑ για τη συμμετοχή του στον 6ο Ορεινό Αγώνα Δολιανών
Δείτε τι έγινε την Κυριακή 26 Ιουνίου από τη ματιά του συλλόγου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο