Δύο λόγια στα γρήγορα με τον αθλητή της Brooks, Παναγιώτη Καραΐσκο

Ο Έλληνας πρωταθλητής μας αποκαλύπτει το νέο του σύμμαχο

Share
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος

Μετά την ακύρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιου ο Παναγιώτης Καραΐσκος άλλαξε τα πλάνα του.

Ο αθλητής της Brooks, ωστόσο, συνέχισε να προπονείται με το ίδιο πάθος θέτοντας νέους στόχους. Στο πλευρό του, μετά το Brooks Hyperion Elite 2 που τον συντροφεύγει σε αγώνες και γρήγορες πρπονήσεις, είναι πλέον κι ένας νέας ακόμα “σύμμαχος” που δεν αποχωρίζεται με τίποτα!

Ο λόγος για το νέο Brooks Hyperion Tempo, το μοντέλο της εταιρείας που αποτελεί και την πρόταση της στην κατηγορία των μοντέλων Performance.

Μιλήσαμε με τον Παναγιώτη κι ενώ βρίσκεται στην Κύπρο όπου εδώ και μερικές μέρες συνεχίζει την προετοιμασία του τόσο για την προπόνησή του, όσο και για τις εμπειρίες του με το νέο μοντέλο της Brooks.

Δείτε, λοιπόν, όσα μας είπε:

Για την προπόνηση
Αυτή τη στιγμή ο όγκος και η προπόνηση έφτασε στα ίδια επίπεδα με πριν με ένα μέσο όρο την εβδομάδα 170χλμ. Βρίσκομαι και κάνω την προετοιμασία μου από αρχές Νοεμβρίου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λευκωσία και θα επιστρέψω Ελλάδα μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη. Η προπόνηση πάει πολύ καλά και είμαι σε καλό επίπεδο εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ας ελπίσουμε φυσικά, και φαντάζομαι το ίδιο ελπίζουν και όλοι οι δρομείς, να αρχίσουν και πάλι να πραγματοποιούνται οι αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για το Brooks Hyperion Tempo
Το Hyperion Τempo είναι ένα ελαφρύ, γρήγορο παπούτσι που είναι εξαιρετικά άνετο στο πόδι. Το φοράω σε απαιτητικές διαλειμματικές προπονήσεις καθώς και σε προπονήσεις που θέλω να κάνω σε ρυθμό αγώνα ή σε Tempo Run, όπως είναι και το όνομα του άλλωστε.

Συνδυαστικά με το Brooks Hyperion Elite 2 καλύπτω όλη την γκάμα των προπονήσεων μου κι έχω τη δυνατότητα να κρατάω τόσο τα πόδια μου όσο και τα παπούτσια πιο ξεκούραστα!

Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε δρομείς που έχουν αγωνιστικούς στόχους και θέλουν ένα άνετο, μαλακό, προστατευτικό και παράλληλα γρήγορο παπούτσι με αντοχές.

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση για τους πιο γρήγορους δρομείς, ενώ για δρομείς που κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς θα τους βοηθούσε σημαντικά στις πιο γρήγορες προπονήσεις τους και στους αγώνες.

Τα Brooks Hyperion Elite 2 & Brooks Hyperion Tempo καλύπτουν τις ανάγκες των κορυφαίων σε αγώνες και προπονήσεις.

Λίγα λόγια για το νέο Brooks Hyperion Tempo
Το νέο μοντέλο της Brooks είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία DNA FLASH στη σόλα ώστε να προσφέρει ευχάριστο πάτημα, επιστροφή ενέργειας και ταυτόχρονα μεγάλη προστασία από κραδασμούς. Ξεχωρίζει ακόμα για τον μίνιμαλ σχεδιασμό του με το ελαστικό και διαπνέον υλικό στο άνω μέρος να αγκαλιάζει τα πόδια παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία και διαπνοή. Είναι ένα μοντέλο που προστατεύει τα πόδια ακόμα και στους έντονους ρυθμούς και περιορίζει την αίσθηση της κούρασης μετά από απαιτητικές προπονήσεις.

Τα προϊόντα της Brooks, διατίθενται στη χώρα μας από την Shop and Trade,
Τ. 210 3408400, www.shopandtrade.gr

Φωτο: Βασίλης Λαμπίρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο