Run Together Thessaloniki 2020: Παράταση εγγραφών

Παράταση εγγραφών

Share

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Run Together Thessaloniki 2020 παίρνουν παράταση μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 15:00

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του https://register.runtogether.gr/ και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 8 Μαρτίου στο RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, με εκκίνηση στις 11:00 το πρωί από τη νότια είσοδο της ΔΕΘ, στην πλατεία ΧΑΝΘ!

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τρέχουμε την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και στηρίζουμε τον “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους” του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των Φύλων και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

Χορηγοί της διοργάνωσης η PURO Hellas, η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ και τα προϊόντα almora PLUS . Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, o όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, η Pizza Fan, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η Lifeguard Hellas και το Ξενοδοχείο Vergina.

Χορηγοί Επικοινωνίας η COSMOTE TV, το ACTION24, o τουριστικός οδηγός Greek Travel Pages, το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, o Libero FM 107,4, ο Ερωτικός 948, το 1055Rock, o Ble FM 93,1, ο Flash 99,4, ο Fresh Salad 96.1, τα TV100 και FM100, το biscotto thessaloniki, τα portal thessnews.gr, Politik.gr, MissorMadam.gr, GRTimes, RunNFun.gr, RunningNews.gr, Outdoor Activities.gr, Run247 και τα περιοδικά IRun, Runners Magazine και Athletics Magazine.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

site: http://www.runtogether.gr facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR
instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο