Απάντηση του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ για το Καραϊσκάκη

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Σεβαστή

Share

Ακολουθούν οι δηλώσεις του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή:

«Αγαπητοί Φίλοι,
Επειδή τις μέρες αυτές κάποιοι ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, με αφορμή την τοποθέτησή μου στη γιορτή βραβεύσεων της Ε.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ σχετικά με το Στάδιο Καραϊσκάκη, διακινούν στο διαδίκτυο ότι ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ στην αρπαγή του Σταδίου από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σας στέλνω για ενημέρωσή σας:

α) Το με αρ. 5280/2.12.2002 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού, με το οποίο διαβιβάζεται το από 27.11.2002 πρακτικό  της Διυπουργικής Επιτροπής, η οποία δεσμεύεται, ιδιαίτερα στα σημεία (5) και (6), ότι θα δημιουργηθούν άλλες εγκαταστάσεις για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του ΣΕΓΑΣ και των Αθλητικών Σωματείων του Πειραιά.

β) Τις σελίδες 73 και 74 του υπ. αρ. 18/3.12.2002 πρακτικού της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου φαίνεται καθαρά ότι δεν εψήφισα την παραχώρηση του Σταδίου Καραϊσκάκη, αλλά το πλαίσιο της Δ.Ε.Σ.Ο.Π., όπως περιγράφεται στο παραπάνω έγγραφο και μάλιστα με προϋποθέσεις (π.χ. Να κατασκευαστούν οι υποκατάστατες εγκαταστάσεις πριν  γκρεμιστεί το Στάδιο Καραϊσκάκη κ.λπ.

Φιλικά,
Βασίλης Σεβαστής»

Ακολουθεί το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων
Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 17 Οκτωβρίου
84χρονος "πρωτάρης" τερμάτισε στο RUN Greece Ηρακλείου
Ο 84χρονος Βασίλης Στεφανής έτρεξε και τερμάτισε στα 5χλμ. του RUN Greece στο Ηράκλειο
Back to Top