Κυκλοφόρησε το νέο RUNNER Magazine 118

Τρέξτε μαζί του και δεν θα χάσετε!

Share

Το νέο τεύχος του Runner 118 έρχεται να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και στον Ημιμαραθώνιο.


Και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στα περίπτερα της επαρχίας και από την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στα περίπτερα της Αθήνας και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Ανακαλύψτε τα πατώντας εδώ.


Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του:

Runner’s Special: 5 εβδομάδες για Ημί
Ίσως είναι το γεγονός ότι στη χώρα μας πολλοί μεγάλοι Ημιμαραθώνιοι γίνονται την άνοιξη, γι’ αυτό και αυτή την εποχή όλοι είναι σε πυρετό Half. Εμείς σας δίνουμε τα εργαλεία για να «ανεβάσετε» και εσείς θερμοκρασία είτε είστε καινούριος στο τρέξιμο, συστηματικός, ακόμα και φανατικός, προτείνοντάς σας 3 προγράμματα προετοιμασίες 5 εβδομάδων. Καλή επιτυχία!

Προπονητικό: Functional Running Strength Training
Ένα άρθρο ειδικά για δρομείς που θέλουν να δουν να αλλάζει τόσο το σώμα τους όσο και οι επιδόσεις τους. Δείτε τα βοηθήματα που θα σας προσφέρουν γενικότερη ενδυνάμωση, βελτίωση της τεχνικής, του ρυθμού και της δύναμης ακριβώς στην κίνηση του τρεξίματος και τις ασκήσεις που θα σας οδηγήσουν στα παραπάνω.

Στα Γρήγορα / Νέοι Δρομείς: Κάντε το τρέξιμο… «κόλλημα»
Είσαστε νέος δρομέας αλλά κάτι το δύσκολο καθημερινό σας πρόγραμμα, κάτι οι υποχρεώσεις, εύκολα βρίσκετε δικαιολογίες για να αναβάλετε τις προπονήσεις σας. Εμείς για να σας επαναφέρουμε στον κόσμο του τρεξίματος σας προτείνουμε τους έξυπνους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση με τη νέα σας αθλητική δραστηριότητα. Κολλήστε… τρέξιμο, λοιπόν!

Ιατρικό: Μακριά από τραυματισμούς
Μπορεί το τρέξιμο να είναι μία αθλητική δραστηριότητα με αμέτρητα οφέλη, είναι όμως από εκείνες που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς που μπορεί να απασχολήσουν κάποια στιγμή όλους τους δρομείς. Στο ιατρικό θέμα τους τεύχους μάθετε ποια είναι τα λάθη που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμούς και πώς να τους αποφύγετε.

Δείτε εδώ όλα τα περιεχόμενα του τεύχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο