H Marathon Team Greece by M. Polyzou αυτά τα Χριστούγεννα τρέχει για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Συμβολικός προπονητικός αγώνας δρόμου 5 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2,5 χλμ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ

Share

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 η Marathon Team Greece by M. Polyzou διοργανώνει συμβολικό προπονητικό αγώνα δρόμου 5 χλμ και δυναμικού βαδίσματος 2,5 χλμ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ με εκκίνηση και τερματισμό το Τείχος των Εθνών. 

Πρόκειται για μία ακόμα δράση κοινωνικής προσφοράς της δρομικής ομάδας που έχει δημιουργήσει η Μαρία Πολύζου. Η Marathon Team Greece για άλλη μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι δεν τρέχει μόνο για τις επιδόσεις αλλά παράλληλα μετατρέπει τα χλμ που διανύουν οι δρομείς σε προσφορά για το συνάνθρωπο. 

“Τρέχουμε για να προσφέρουμε, προσφέρουμε για να τρέχουμε” είναι το μήνυμα που στέλνει πρώτη η επικεφαλής της ομάδας και κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου. 

Σκοπός αυτού του συμβολικού αγώνα είναι να συγκεντρωθούν  δωροεπιταγές σε καταστήματα αθλητικών ειδών ή σούπερ μάρκετ, και είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, φάρμακα ευρείας χρήσης και αναλώσιμα. 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την ίδια την Κιβωτό το Κόσμου υπάρχουν ανάγκες για τα εξής προϊόντα:

– Ψωμί για τοστ, τυρί – ζαμπόν, γαλοπούλα,  εμφιαλωμένο νερό (μικρά – μεγάλα), φρέσκα φρούτα – λαχανικά, βιτάμ, μουστάρδα, κέτσαπ, μέλι, τσάι, ξύδι.
– Ζυμαρικά,  όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβύθια κλπ), ρύζι κίτρινο, δημητριακά.
– Απορρυπαντικά, χαρτί κουζίνας και υγείας, μεγάλες και μικρές σακούλες σκουπιδιών,
– Καθαριστικά (χλωρίνες, μπάνιου, κουζίνας, για τζάμια, οτιδήποτε), είδη υγιεινής (σερβιετάκια, ξυραφάκια).
– Γάλα μακράς διαρκείας,  Γάλα εβαπορέ, Βρεφικό γάλα και κρέμες,
– Σνακς (όπως bake rolls, κριτσίνια, αλμυρά κτλ.). Σοκολάτες (και ότι περιέχει σοκολάτα), μπισκότα, κρουασάν, χυμοί, νεράκια, ελαιόλαδο, μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ.

Παράλληλα η Marathon Team Greece συνεχίζει τον “Μαραθώνιο Ζωής” για την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Ο Σύλλογος “Όραμα Ελπίδας” θα δώσει το παρόν και θα μπορεί κανείς επί τόπου να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση, να δώσει λίγο σάλιο και να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών χαρίζοντας ΕΛΠΙΔΑ για ΖΩΗ!

Και βέβαια η Marathon Team Greece απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στον τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά που διοργανώνει η ΕΡΤ στις 16 Δεκεμβρίου!

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τρέχουμε για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου! Τρέχουμε χαρίζοντας ΕΛΠΙΔΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Έλα να τρέξεις κι εσύ μαζί μας! https://www.mariapolyzou.com/event/kivotos-tou-kosmou-race-oaka-2019/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο