Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης ΕΟΣΛΜΑ-Υ 1/6/2019

Δείτε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας

Share

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ΕΟΣΛΜΑ-Υ 1/6/2019.

«Με αφορμή την στάση του ΣΕΓΑΣ απέναντι στην Ομοσπονδία μας και τους Συλλόγους της, και την προσπάθεια του, μέσω δημιουργίας σύγχυσης να παρεμποδίσει τους λαϊκούς αγώνες η Γενική Συνέλευση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ 1/6/2019 αποφάσισε:

  1. Να δοθεί εντολή στους Συλλόγους και τα μέλη τους να μην συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται ή συν-διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ ή συλλόγους του με εξαίρεση, για την ώρα τους Μαραθωνίους τον ημιμαραθώνιο Αθηνάς και Θεσαλονίκης.  Οι εξαιρέσεις έγιναν επειδή κρίθηκε ότι υπάρχουν συμφωνίες που εξυπηρετούν κοινωνικό σκοπό. Εννοείται και είναι σαφές πως κανείς Σύλλογος δεν θα οργανώνει εκδρομή-ομαδική συμμετοχή στους παραπάνω αγώνες.
  2. Να δοθεί εντολή στους Συλλόγους και τα μέλη τους να μην συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται από διοργανωτές που υποβάλλουν αίτημα στην Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο & Βουνό του ΣΕΓΑΣ με σκοπό την υπαγωγή των αγώνων τους στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ 

Με την ευκαιρεία σημειώνεται ότι όπως ενημερωθήκαμε από τους διοργανωτές ο  «5ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ» έχει υποβάλει αντίστοιχο αίτημα για υπαγωγή στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο