Ενημερωτική ημερίδα από τους Αθηναίους Δρομείς

Δείτε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» στην προσπάθεια του να ενημερώνει με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη του αλλά και τους φίλους δρομείς διοργανώνει ημερίδα-συζήτηση με θεμα 37ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ της ΑΘΗΝΑΣ «Γρηγόρης Λαμπράκης» 2019 ο «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» ΙΑΤΡΙΚΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

Η Ημερίδα θα γίνει στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Λεωφ. Αλεξάνδρας Δήμου Αθηναίων στην οδό Λεωφ. Αλεξάνδρας 152, 4ος όροφος, το Σάββατο 7/9/2019 και ώρα 17:30-20:00.

Θα περιλαμβάνει 3 ενότητες

  1. Το ακούραστο αναπνευστικό σύστημα. Με τον Δρόσο Βενετούλη. Πνευμονολόγο, Δ/ντή ΜΕΘ Τζανείου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά και δρομέα υπεραποστάσεων.
  2. Διατροφικές συμβουλές με την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με σπουδες Κλινική Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Επιστήμη Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμούστο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό. Έχει αναγορευτεί διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με εξειδίκευση στο σχεδιασμό προγραμμάτων  Προαγωγής της Υγείας για  την καταπολέμηση της Παιδικής Παχυσαρκίας. Πρώην αθλήτρια.
  3. Προπονητικές συμβουλές με τον head coach του Συλλόγου Θωμά Παπαβασιλείου. Ο κ Παπαβασιλείου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με Master και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το University of Southern California (USC) στο Λος Αντζελες. Με Μεταπτυχιακές σπουδές στην προπονητική στη Σχολή Εφαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα αθλητής που ασχολείται με τρέξιμο, τρίαθλο, beach volley, mountain bike, αναρρίχηση, windsurf, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοία, ski βουνού, snowboard, scuba diving, paragliding, kitesurf, surf και StandUp Paddleboarding (SUP)

Προσκαλούμε τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους δρομείς να παρακολουθήσουν, να συμμετέχουν ενεργά να απομυθοποιήσουν πράγματα και να αντλήσουν όσα περισσότερα μπορούν από τους καλύτερους.

Θα σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο