Ήπειρος Ζεμύθα: Το τυρί που φροντίζει τη φυσική σας κατάσταση

Kαι απίστευτα χαμηλά λιπαρά και full πρωτεΐνη

Share

Είστε από αυτούς τους δρομείς που το τρέξιμο καταλαμβάνει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς σας. Γι’ αυτό φροντίζετε το πρόγραμμά σας για να κάνετε όσο γίνεται καλύτερα την προπόνησή σας και να πετύχετε τους δρομικούς σας στόχους. Τώρα έχετε έναν φίλο που φροντίζει για τη φυσική σας κατάσταση και σας βοηθά να πετύχετε όλα τα παραπάνω, τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ. Ας τη γνωρίσουμε!

Ένα μοναδικό προϊόν
Αποτέλεσμα συνεχών ερευνών του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΗΠΕΙΡΟΣ, η Ζεμύθα είναι ένα ξεχωριστό τυροκομικό προϊόν που συνδυάζει τα χαμηλά λιπαρά με ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας. Συγκεκριμένα, περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόλις 1% λιπαρά. Πλούσια σε ασβέστιο, με θερμιδική αξία μόλις 27 θερμίδες ανά μερίδα, συνοδεύει τα ζυμαρικά σας, τις σαλάτες σας αλλά και τα περισσότερα γεύματά σας που θέλουν τριμμένο τυρί. Σκεφτείτε να επιστρέφετε κουρασμένοι από την προπόνησή σας και θέλετε ένα γρήγορο σνακ για να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι λίγα βήματα παραπάνω ως το ψυγείο σας, να βάλετε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει και η υπόθεση αποκατάσταση γίνεται, όχι μόνο πιο εύκολη, αλλά και πιο γευστική από ποτέ.

Δύναμη και γεύση για όλους
Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι το ιδανικό προϊόν για όλους τους δρομείς, αλλά και γενικότερα για όσους αθλούνται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν τη μυϊκή τους  μάζα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, από όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της υγείας των οστών τους, αλλά και όσους ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα διατροφής για την απώλεια κιλών ή τη διατήρηση του φυσιολογικού τους βάρους. Τέλος, απευθύνεται σε όσους ζητούν ένα ελαφρύ προϊόν που δεν κάνει συμβιβασμούς στη δύναμη της γεύσης.

Θα βρείτε τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ τριμμένη στα ψυγεία των σουπερμάρκετ, σε συσκευασίες των 200γρ. και 400γρ., καθώς και σε κεφάλι, στον πάγκο των τυροκομικών.

Ανακαλύψτε τα ξεχωριστά οφέλη της Ζεμύθας αλλά και των υπόλοιπων προϊόντων της ΗΠΕΙΡΟΣ στην ιστοσελίδα: www.epiros.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο