Αλλαγή διαδρομής για τον 1ο Δρόμο Αρβανιτιάς

Δείτε την τελευταία ενημέρωση των διοργανωτών

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Σύμφωνα με το έγγραφο του Τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας του Ναυπλίου η διαδρομή στο πεζόδρομο της Αρβανιτιάς κρίνεται μη ασφαλής, με μεγάλη επικινδυνότητα διότι στις 22/6/2018 σημειώθηκε αποκόλληση και πτώση βράχου μεγάλου μεγέθους.

Ο πρωταρχικός στόχος των διοργανωτών του αγώνα είναι η απόλαυση της διαδρομής καθώς και η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων στη συγκεκριμένη διοργάνωση τόσο των αθλητών όσο και των εθελοντών.

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούν στο πεζόδρομο της Αρβανιτιάς αλλά και την έλλειψη έγγραφης παροχής εγγύησης για ασφαλή διέλευση της διαδρομής από τη τεχνική υπηρεσία του δήμου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αλλαγή διαδρομής. Η προηγούμενη διαδρομή όπως είχε χαραχτεί δεν περνούσε από το σημείο που πραγματοποιήθηκε η πτώση του βράχου, πάρα ταύτα οι διοργανωτές δημιούργησαν μια νέα διαδρομή με στόχο την εγγυημένη ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μήκος της διαδρομής θα είναι 6,5 χλμ, η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου της Καραθώνας, όπως και ο τερματισμός μετά την ολοκλήρωση των δύο γύρων.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας Κενυάτης διέλυσε το συναγωνισμό στο Sierre Zinal
Νέο ρεκόρ διαδρομής από τον 33χρονο Κενυάτη Mark Kangogo
RUN TOGETHER Athens 2022: Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό
Το πιο fun run επιστρέφει για 7η φορά στο ΟΑΚΑ!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο