Ο Θεοδωρακάκος νικητής στον Όλυμπο

Κέρδισε για 4η φορά τον Olympus Marathon

Share

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο μεγάλος νικητής του Μαραθώνιου, του κύριου αγωνίσματος 15ου Olympus Marathon. Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε για 4η φορά στην καριέρα του στη διαδρομή των 44χλμ. στο βουνό των θεών, οδηγώντας ουσιαστικά τον αγώνα σχεδόν από την αρχή.

Στη δεύτερη θέση, ακολούθησε ο Ισπανός Casal Mir Marc σε 4:39:55, σχεδόν δύο λεπτά πιο πίσω. Ο Casal ακολουθούσε κατά πόδας τον Έλληνα πρωταθλητή με μία σταθερή διαφορά.

Τρίτος με σπουδαία επίδοση ήταν ο Δημήτρης Σελέτης σε 4:40:15. Έτσι έγινε ένας από τους πιο γρήγορους Έλληνες στον αγώνα όλων των εποχών.

Ο Βούλγαρος Nikolov Kiril που ήταν ανάμεσα στα φαβορί ήταν 4ος σε 4:49:54, και πέμπτος ο Jesper Hernandez Jessed, τρεις φορές νικητής του αγώνα στο παρελθόν. Ο Hernandez ακολουθούσε τον Θεοδωρακάκο στο μεγαλύτερο μήκος της διαδρομής, όμως προς το τέλος έχασε πολύτιμο έδαφος μένοντας στην 5η θέση. Στην 9η θέση και τρίτος Έλληνας ήταν ο Φώτης Ζησημόπουλος σε 5:00:39.

Πρώτη γυναίκα ήταν η Σουηδέζα El Kott Helander Lina σε 5:21:44 και δεύτερη η αδερφή της Sanna  σε 5:23:13, ενώ τρίτη ήταν η Αμερικανίδα Stevie Kremer, νικήτρια πριν από δύο χρόνια, σε 5:29:01. Πρώτη Ελληνίδα, και τέταρτη στο σύνολο ήταν η Δήμητρα Μπίκα σε 5:31:44.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. - Μεταγωνιστικό Δελτίο
Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια στην αγαπημένη διαδρομή της παραλιακής
Το αγαπημένο 10άρι του ΣΔΥΑ επέστρεψε! - Τα αποτελέσματα
Οι νικητές και τα αποτελέσματα από τον αγαπημένο αγώνα δρόμου
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον Κώστα Γκελαούζο
Μία “πράσινη” βράβευση για τον Έλληνα πρωταθλητή
Back to Top