Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των αγώνων Faethon Olympus Marathon

Δείτε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“Πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στην Αθήνα η παρουσίαση των αγώνων Faethon Olympus Marathon «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ».

Η τεχνική ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR)» σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό κλίμα. Στην παρουσίαση, αφού δόθηκε η έναρξη με τις ομιλίες των Σάκη Πιτένη, κυρίας Πέρρυ Τσαγκάρη (Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του τηλεοπτικό κανάλι της NOVA) και Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου (Team manager της ομάδας της Dynafit), έγινε η πρώτη επίσημη προβολή του Promo TV Spot και της τεχνικής μπλούζας των αγώνων. Στη συνέχεια έγινε η τεχνική ενημέρωση για τους δύο αγώνες Faethon Olympus Marathon και Rupicapra και αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες τόσο της διαδρομής όσο και των σταθμών τροφοδοσίας.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους απορίες και ερωτήσεις και έγινε μια όμορφη και χαλαρή συζήτηση μεταξύ όλων. Εκ μέρους της διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Σάκης Πιτένης (Προέδρος του Φ.Ο.Μ.), Βίκυ Νίκου (υπ. δημ. σχέσεων), και Κώστας Φουρκιώτης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν οι χορηγοί του αγώνα Θάνος Τσουρέκας, Γιάννης Μπατζιόλας (L.A. Travel).

Μεγάλη μας χαρά που είχαμε κοντά μας στην τεχνική ενημέρωση τον γνωστό σε όλους μας Γιώργο Κλαουδάτου, αντιπρόσωπο της Dynafit στην Ελλάδα, που στηρίζει τον F.O.M. από την πρώτη διοργάνωση εδώ και 6 χρόνια! Μια αμφίδρομη σχέση που έχει αποδείξει ότι οι συνεργασίες πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα ογδόντα περίπου άτομα που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση, ήταν και καταξιωμένοι αθλητές που θα τρέξουν στον αγώνα είτε για πρώτη είτε για πολλοστή φορά όπως οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Μαρία Μάλαϊ, Φωτεινή Κολόκα, Μάνος Κυριακάκης, Ιγγλέζου Ασημίνα Τερζή Άντζυ, Καρπούζα Βίκυ. Μεταξύ άλλων ήταν και αθλητές γνωστοί στον χώρο του ορεινού τρεξίματος για την αγάπη τους για το βουνό και το ορεινό τρέξιμο που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές, να ακούσουν την τεχνική ενημέρωση και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους. Ο ιδιοκτήτης του Pilabox Νίκος Ραπτόπουλος είχε ετοιμάσει έναν καταπληκτικό χώρο για την εκδήλωση που δεν υστερούσε σε τίποτα ώστε να χαρακτηριστεί μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση αγώνα!

Παράλληλα με τις ομιλίες των παραγόντων των αγώνων υπήρχε κάλυψη με video wall τόσο του promo video των αγώνων όσο και των τεχνικών χαρακτηριστικών στις διαφάνειες που συνόδευαν τις ομιλίες. Τέλος, το banner του αγώνα με τους επίσημους χορηγούς διακοσμούσε τον χώρο, γεγονός που χαρακτηρίζεται σημαντικό καθώς είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση των αγώνων. Έτσι, εκτός των δελτίων τύπου που δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις αθλητικές ιστοσελίδες, ήταν μια ευκαιρία να φανούν συγκεντρωμένοι όλοι οι φορείς και εταιρίες που στηρίζουν με σημαντικούς τρόπους τον F.O.M. Μετα την παρουσίαση προσφέρθηκε ένα Pasta fuel menu.

Τέλος, έγινε βιντεοσκοπική κάλυψη της παρουσίασης από το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA, το οποίο σύντομα θα παρουσιάσει εκτενές ρεπορτάζ για τους αγώνες. Η διοργάνωση του F.O.M. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Νίκο Ραπτόπουλο από το Pilabox για την άψογη οργάνωση του event και εύχεται καλή αντάμωση στον Κοκκινοπηλό!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο