Ομαδική εγγραφή ΣΔΥ Πάτρας στον ΑΜΑ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας

“Αγαπητά μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας (ΣΔΥΠάτρας), σας γνωρίζει ότι άνοιξαν οι Ομαδικές Εγγραφές για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, που θα διεξαχθούν στις 11 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής για όλους τους αγώνες είναι: το Βασικό Πακέτο στα δέκα ευρώ (10€) και το Ενισχυμένο Πακέτο στα εικοσιπέντε ευρώ (25€).

Το Βασικό Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει: – Αριθμό Συμμετοχής δρομέα – Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip – Ασφαλή Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του αγώνα – Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO – Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού – Οnline Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων – Παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα – Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το χρόνο τερματισμού του δρομέα.

Το Ενισχυμένο Πακέτο περιλαμβάνει: Όλα όσα περιλαμβάνει το Βασικό πακέτο και επιπλέον το Επίσημο T-shirt του Αγώνα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας και ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.

Τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν προτεραιότητα και εφόσον κατά τη λήξη των εγγραφών προκύψουν κενές θέσεις, αυτές θα διατεθούν σε φίλους του Συλλόγου.

Η καταβολή του ποσού της εγγραφής στα αγωνίσματα, θα πρέπει να καταβληθεί εγκαίρως έως τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, με κατάθεση στην τράπεζα EUROBANK:

Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0670-11-0200798030 (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας)

Κωδικός ΙΒΑΝ: GR5002606700000110200798030

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνείτε με την κα Παναγιωτοπούλου Ελένη, στο τηλ. 697 2275149.

Υπενθυμίζουμε πως η εξασφάλιση της θέσης γίνεται με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής και όχι με την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: http://www.athensauthenticmarathon.gr.

Ενημερώνουμε πως οι θέσεις που έχουν εγκριθεί για τον σύλλογό μας (όπως για όλους τους συλλόγους) είναι περιορισμένες, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (προηγούνται τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας και θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής για τους υπόλοιπους). Ενδέχεται, αν συμπληρωθεί ο αριθμός των αιτήσεων, το σύστημα να κλείσει πολύ νωρίτερα από την ανακοινωμένη καταληκτική ημερομηνία και να μην μπορούμε να δεχτούμε άλλες αιτήσεις.

Οι συμμετοχές και οι καταβολές των αντίστοιχων ποσών κλείνουν αυστηρά τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Nostos 2023
Αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία το επόμενο φεστιβάλ
Tα νέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
Δυναμικό το ξεκίνημα του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ Sports
Navarino Challenge 2022: πάνω από 15 παιδικές δραστηριότητες!
Η αθλητική διοργάνωση συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας από το 2013!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο