Εκδρομή ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στις Κεχριές και την Επίδαυρο

Μονοήμερη εκδρομή για συμμετοχή στο αγώνα δρόμου «Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου» και τον Επιδαύριο

Share

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή στις Κεχριές για συμμετοχή στο αγώνα δρόμου «Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου».
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Τελμησσός διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή – συμμετοχή στον αγώνα δρόμου Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου από το αρχαίο λιμάνι των Κεχριών Κορινθίας έως την αρχαία Κόρινθο στις 24 Ιουνίου 2018 καθώς επίσης την ίδια ημέρα και στον απογευματινό αγώνα Επιδαύριος Δρόμος στην Επίδαυρο.

Θα αναχωρήσει πούλμαν από το Δημαρχείο Νέας Μάκρης και ώρα 05:45πμ με ενδιάμεσο σταθμό για την εξυπηρέτηση φίλων συναθλητών από Αθήνα την πλατεία Δαβάκη στο  Αιγάλεω και ώρα 06:45πμ. Επιστροφή από Επίδαυρο για Αθήνα  μετά το πέρας των εκδηλώσεων. Το κόστος αναλογίζεται στα 12 ευρώ το άτομο.Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μόνο και αν συμπληρωθούν οι θέσεις άνω των 35 ατόμων. Μετά το πέρας του αγώνα θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Κορινθίας και μπάνιο σε κοντινή παραλία.Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές υπεύθυνοι: Αλέξανδρος Παρίσης 6951957347, & Γιάννης Μόσχος 22940- 96238.Προσοχή! η συμμετοχή στον αγώνα στις Κεχριές είναι δωρεάν!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθωνοδρόμοι: To ντοκιμαντέρ του VICE Sports
Ο Κώστα Γκελαούζος, η Σόνια Τσεκίνη, ο Στέλιο Πρασσάς, ο Βλάσης Καραβασίλης μιλούν για τον Μαραθώνιο
Με το δεξί η Έλλη Δεληγιάννη στον κλειστό
Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 στα 800μ. έτρεξε σε αγώνα κλειστού στις ΗΠΑ
Ψήφισε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης στα WOWSA Awards 2021
Ως τις 31 Ιανουαρίου η δυνατότητα ψηφοφορίας
Back to Top