Δείτε το συλλεκτικό μεγάλλιο του 8ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες από τη διοργάνωση

Share

H διοργάνωση του 8ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου παρασουσιάζει το συλλεκτικό μετάλλιο και δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες. Δείτε το σχετικό δελτίο:

«Λίγο πριν κλείσουν οι εγγραφές (Παρασκευή 01/06/2018) του 8ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου η διοργάνωση σε αποκλειστικότητα παρουσιάζει το μετάλλιο που θα αποκτήσουν όλοι οι τερματίσαντες και στους 3 αγώνες (5, 10, 21 χλμ).  Ανάγλυφο, περιχαρακωμένο και εκτός των συνηθισμένων και κοινών χαρακτήρων θα κινηθεί φέτος το πιο σημαντικό αναμνηστικό ενός αγώνα, το μετάλλιο.

Πρωτοποριακό για τα ελληνικά αθλητικά γεγονότα, το φετινό μετάλλιο θα αποτελεί συλλεκτικό τμήμα ενός μεγαλύτερου μεταλλίου που θα αποτελείται ένα τρία τμήματα: τα τρία μετάλλια του 8ου, 9ου και 10ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου! Έτσι όποιος τερματίσει τους τρεις επόμενους ημιμαραθωνίους αρχομένου από εκείνον του 2018 και συνεχίζοντας με του 2019 και τον επετειακό του 2020 θα μπορεί να τα ενώσει με ειδικές ανάγλυφες θυρίδες οι οποίες βρίσκονται πάνω στα ίδια τα μετάλλια και να έχει ένα ενιαίο γύρω στα 22 εκατοστά μετάλλιο!    

Αρωγοί σε αυτό οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης:

Ο Χρυσός Χορηγός, εταιρεία ποτών και αναψυκτικών Καββαδάς ΑΕ.

Ο Μέγας Χορηγός, εταιρεία Σταύρακας WishBars.

Οι Ασημένιοι Χορηγοί, εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ και εταιρεία VITEX Running Team Κ. Βερύκιος – Α. Μπάλτσας.

Πολλά και ποικίλα happenings περιμένουν τους φίλους δρομείς και συνοδούς που θα βρεθούν στο νησί της Λευκάδας στις 08-10/06/2018 με Pasta Party, Κρουαζιέρες με Ιστιοπλοϊκό, Beach Party, κλπ προκειμένου χα χαρούν ένα γεμάτο αθλητικό τριήμερο.

Τοπίο καινοτόμο μετάλλιο λοιπόν στην καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με την επαγγελματικότητα και το κέφι της όλης διοργάνωσης…»

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα https://www.greenhalfmarathon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9th Tinos Running Experience Avance 2024: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Ειρηνοδρομία 2024: Χρήσιμες οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Tinos Running Experience Avance 2024: Νέες εγγραφές
Λειτουργία κέντρου εγγραφών στην Τήνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο