WE FLY.ATHENS: Celebration Run

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου το opening του ανανεωμένου καταστήματος NIKE στην Ερμού

Share

H Nike μας προσκαλεί όλους την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 18:00 να γιορτάσουμε το opening του ανανεωμένου καταστήματος της Ερμού, εκεί που χτυπάει η καρδιά του αθλητισμού, με ένα celebration run στο κέντρο της Αθήνας.

Η αποστολή της Nike είναι να φέρει την καινοτομία και τις εμπειρίες που μας εμπνέουν και μας βοηθούν να είμαστε καλύτεροι, να σπάμε τα εμπόδια, να είμαστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας, να ζούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αισθανθούμε τη χαρά του αθλητισμού. Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος της Ερμού, μας προσκαλεί όλους να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να συμμετέχουμε σε ένα celebration run στο κέντρο της πόλης, μια διαδρομή για όλους που θα καταλήξει σε ένα μεγάλο party με live DJ sets & διαδραστικές εκπλήξεις.

Η διαδρομή του celebration run είναι εμπνευσμένη από το νέο Nike Air Zoom Pegasus 35, το νέο παπούτσι τρεξίματος που θα προσγειωθεί στο κατάστημα της Ερμού, υπενθυμίζοντας μας πως είναι η σειρά μας να πετάξουμε.

Το κατάστημα της Nike στην Ερμού, ο απόλυτος προορισμός για αθλητικά είδη, θα υποδεχθεί το κοινό στους πλήρως ανανεωμένους χώρους του, διαθέτοντας πια έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στο «Greek Freak», Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για να συμμετέχεις στο celebration run, κλείσε τη θέση σου δωρεάν εδώ.

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη για την είσοδο σας. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

OPENING NIKE ΕΡΜΟΥ CELEBRATION RUN
Τετάρτη 6 Ιουνίου, 18:00
Ερμού 1    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο