Πιστοποιημένες οι διαδρομές για τον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Πληροφορίες για τους αγώνες της Λευκάδας

Share

Δείτε την ενημέρωση της διοργάνωσης για τις διαδρομές του 8ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου:

«Ενημερώνουμε τους φίλους δρομείς που δεν γνωρίζουν και μας ρωτούν, πως και οι τρεις διαδρομές τους Πράσινου Ημιμαραθωνίου είναι πιστοποιημένες και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της AIMS προκειμένου η διαδρομή να χαίρει απόλυτης ακρίβειας μέχρι του τελευταίου μέτρου που θα διανύσει ο κάθε δρομέας. Έτσι λοιπόν σε μία διαδρομή που διανύει την 8η έκδοσή της, οι δρομείς των 5, 10 και 21 χλμ θα μπορούν να καταγράψουν τον χρόνο τους.

Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να αναφέρουμε πως εν αντιθέσει άλλων πιστοποιημένων διαδρομών,ο πράσινος ημιμαραθώνιος δρόμος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και καταγραφής πιθανόν ρεκόρ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της AIMSIAAF. Με αυτούς τους δείκτες, δίκαια λοιπόν θεωρείται ο πιο αξιόπιστος ίσως ημιμαραθώνιος προκειμένου ο κάθε αθλητής να βιώσει σε ιδανικές συνθήκες διαδρομής έναν καλό προσωπικό χρόνο σε μία πανέμορφη διαδρομή. Όλα τα ανωτέρω γιατί: η υψομετρική διαφορά είναι μηδέν, είναι κυκλική διαδρομή, οποιοδήποτε ρεκόρ καταγράφεται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Συνέπεια όλων αυτών ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος να αποτελεί κα αγώνα πρόκρισης (και οι τρεις διαδρομές) για διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα που θέτει ο ΣΕΓΑΣ (εμπεριέχεται στο αγωνιστικό του καλεντάρι).

Μην χάσετε λοιπόν το ραντεβού με την καλύτερη δρομική διαδρομή, ντυμένη με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και της θάλασσας προκειμένου το σώμα να τρέχει σε ρυθμούς που η ψυχή και το πνεύμα τα άγουν…»

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.greenhalfmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Reebok Floatride Energy Grow και Reebok Floatride Energy 3
Οι shoe testers του Runner Magazine δοκιμάζουν τα νέα μοντέλα της Reebok και σας προτείνουν
Ολοκληρώθηκαν τα RUN Greece με τους αγώνες σε Ιωάννινα και Ρόδο
Δείτε τι έγινε στους δύο αγώνες της σειράς των Run Greece
Ακύρωση του 4ου Αριστοτέλειου Δρόμου
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top