Έκλεισαν οι εγγραφές για το SNF Run: Τρέχοντας προς το μέλλον

Χρήσιμες πληροφορίες για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής

Share

Λίγες μέρες χρειάστηκε ώστε να συμπληρωθούν το όριο των 6.500 δρομέων για το «SNF Run: Τρέχοντας προς το μέλλον». Συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Μαΐου, ενώ ο ρυθμός εγγραφών έδειχνε ότι αυτές θα συμπληρωθούν σύντομα. Πρώτα συμπληρώθηκαν οι θέσεις για τον αγώνα των 6 χλμ. και χθες Δευτέρα 21 Μαΐου έκλεισαν και οι διαθέσιμες θέσεις για τον αγώνα των 10 χλμ.

Ο βραδινός αγώνας «SNF Run: Τρέχοντας προς το μέλλον» θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου με εκκίνηση από το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και εντάσσεται στο πλαίσιο του εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival (SNFestival). Πρώτοι θα ξεκινήσουν οι δρομείς των 10 χλμ. στις 20:50 ενώ η εκκίνηση των δρομέων των 6 χλμ. θα γίνει στις 21:00.
Στις 22.00 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων του SNF RUN στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ενώ θα ακολουθήσει γιορτή πυροτεχνημάτων. Η βραδιά θα κλείσει με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Animal Collective στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής
H παραλαβή του αγωνιστικού σας πακέτου θα γίνεται μόνο στο Περίπτερο της Διοργάνωσης που θα λειτουργεί στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

Δευτέρα 18 Ιουνίου από τις 13:00 έως τις 21:00
Τρίτη 19 Ιουνίου από τις 13:00 έως τις 21:00
Τετάρτη 20 Ιουνίου από τις 13:00 έως τις 21:00
Πέμπτη 21 Ιουνίου από τις 13:00 έως τις 21:00
Παρασκευή 22 Ιουνίου από τις 13:00 έως τις 21:00

Την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι δυνατή η παραλαβή του πακέτου. Παρακαλούμε παραλάβετε το αγωνιστικό σας πακέτο έγκαιρα ώστε να λάβετε το επιθυμητό σας μέγεθος T-Shirt ειδάλλως θα παραλάβετε το αμέσως πιο πλησίον. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να προσκομίσετε το e-mail της εγγραφής σας, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 23 Ιουνίου, η είσοδος στο χώρο του Σταδίου για τους δρομείς θα επιτραπεί μετά τις 19:50. Φροντίστε ώστε να παραδώσετε την τσάντα με τα προσωπικά σας αντικείμενα, το αργότερο μέχρι τις 20:15, στο όχημα μεταφοράς προσωπικών αντικειμένων της διοργάνωσης. Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε την τσάντα της διοργάνωσης SNF RUN που θα παραλάβετε μαζί με το αγωνιστικό σας πακέτο και να τοποθετήσετε ευκρινώς το αυτοκόλλητο με τον αγωνιστικό αριθμό σας. Άλλες τσάντες ή σακίδια εκτός από αυτό της διοργάνωσης SNF RUN δεν θα γίνονται αποδεκτά. Η τσάντα θα σας επιστραφεί σε συγκεκριμένο σημείο που θα σας υποδειχθεί κατά τον τερματισμό από εκπροσώπους της διοργάνωσης, με την επίδειξη του αγωνιστικού σας αριθμού και μόνον.Δεν θα επιτραπούν τσάντες εντός του Παναθηναϊκού σταδίου.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο block εκκίνησής τους 20 λεπτά πριν από την εκκίνηση, δηλαδή έως τις 20:30 για τα 10 χιλιόμετρα και 20:40 για τα 6 χιλιόμετρα. Μετά τις 20:40 θα κλείσει η είσοδος και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκκίνηση.

Για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρακαλείστε να τηρήσετε το block εκκίνησης στο οποίο έχετε ορισθεί και αναγράφεται στον αριθμό συμμετοχής σας. Η καταγραφή του χρόνου τρεξίματος σας θα ξεκινήσει από τη στιγμή που θα περάσετε από την γραμμή εκκίνησης.

Για ερωτήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το SNF RUN μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία Αγώνα Δρόμου SNF RUN στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.snfestival.org/   

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο