Μεγάλη συμμετοχή στο Run Greece των Ιωαννίνων

Διαβάστε τι έγινε στον αγώνα και δείτε τα αποτελέσματα

Share

Διαβάστε αναλυτικά (από segas.gr)

Ο 4ος αγώνας της σειράς Run Greece έγινε σήμερα στα Ιωάννινα, σε μια διοργάνωση όπου οι πολίτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού εξάντλησαν τις συμμετοχές που είχαν προβλεφθεί σε όλες τις αποστάσεις.

Η πόλη των Ιωαννίνων έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως στηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες και σήμερα το επιβεβαίωσε με την μαζική συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο κορυφαίο δρομικό γεγονός της περιφέρειας. 

Ο Βαγγέλης Μαγιόγλου ήταν ο νικητής στα 10χμλ. των ανδρών με 34.13 και ακολούθησαν οι Σταύρος Γκίνης (34.38) και Αλέξανδρος Μπενέκος (36.38). Στις γυναίκες η νίκη πήγε στην Σόνια Τσεκίνη με (37.09), δεύτερη ήταν Αγγελική Γκρεμού (42.48) και τρίτη η Θεοδώρα Αναστασιάδη (45.54).

Στα 5χλμ. ο Βασίλης Τσιρώνης πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 17.11, δεύτερος ήταν ο Γιώργος Αυγερινός (17.19) και τρίτος ο Αλέξανδρος Δημάκος (17.30). Στις γυναίκες, η νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. στις Νέες Μοσχούλα Μανούσου ήταν πρώτη με 17.49 και ακολούθησαν οι Δήμητρα Ανδρούτσου (20.04) και Χριστίνα Καραμπήκα (20.29)

Με τη διοργάνωση των Ιωαννίνων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ο εαρινός κύκλος αγώνων και θα ακολουθήσουν πλέον οι αγώνες του Φθινοπώρου. Στις 30 Σεπτεμβρίου θα πάρει σκυτάλη η Αλεξανδρούπολη και θα ακολουθήσουν η Πάτρας στις 7 Οκτωβρίου και η Ρόδος στις 14 Οκτωβρίου.

Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την WIND.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο