Το νέο RUNNER 105 υποδέχεται μαζί σας το καλοκαίρι!

Το RUNNER 105 έρχεται σε όλη την Ελλάδα

Share

Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του RUNNER 105, το οποίο βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου στα ειδικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, το Σάββατο 19 Μαΐου στα περίπτερα της επαρχίας και τη Δευτέρα 21 Μαΐου στα περίπτερα της Αθήνας.
Στις σελίδες του θα βρείτε την, όπως πάντα, πλούσια θεματολογία του, θα μάθετε τα νέα του χώρου και της αγοράς αλλά θα ενημερωθείτε και για μελλοντικούς αγώνες.

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα θέματα:

RUNNER’S SPECIAL: Οι εναλλακτικές του καλοκαιριού
Στις καλοκαιρινές εναλλακτικές δραστηριότητες είναι αφιερωμένο το Runner’s Special του τεύχους. Στις σελίδες του θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε μία διαφορετική αθλητική δραστηριότητα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή και παράλληλα με το αγαπημένο σας τρέξιμο. Ειδικοί της κάθε εναλλακτικής δραστηριότητας δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να προστατευτείτε από τους τραυματισμούς αλλά να ωφεληθείτε και στο μέγιστο βαθμό ως δρομείς.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: To Long Run αλλιώς!
Τη βελτίωση, αυτή τη φορά της διάθεσής σας, φροντίζει η Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο στο Προπονητικό θέμα του τεύχους, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πιο συναρπαστική μία, για πολλούς δρομείς, «βαρετή» προπόνηση, το Long Run. 


ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ: Οι απαντήσεις στις πρώτες σου ερωτήσεις
Φροντίζοντας για του νέους του αθλήματος που σκέφτονται τώρα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τρέξιμο, απαντάμε στις βασικότερες ερωτήσεις τους. Γιατί για να έχετε καλύτερο αποτελέσμα και σταθερότητα στις προπονήσεις σας αξίζει να δώσετε στο τρέξιμο την απαραίτητη προσοχή.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του RUNNER 105 πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο