Το νέο RUNNER 105 υποδέχεται μαζί σας το καλοκαίρι!

Το RUNNER 105 έρχεται σε όλη την Ελλάδα

Share

Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του RUNNER 105, το οποίο βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου στα ειδικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, το Σάββατο 19 Μαΐου στα περίπτερα της επαρχίας και τη Δευτέρα 21 Μαΐου στα περίπτερα της Αθήνας.
Στις σελίδες του θα βρείτε την, όπως πάντα, πλούσια θεματολογία του, θα μάθετε τα νέα του χώρου και της αγοράς αλλά θα ενημερωθείτε και για μελλοντικούς αγώνες.

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα θέματα:

RUNNER’S SPECIAL: Οι εναλλακτικές του καλοκαιριού
Στις καλοκαιρινές εναλλακτικές δραστηριότητες είναι αφιερωμένο το Runner’s Special του τεύχους. Στις σελίδες του θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε μία διαφορετική αθλητική δραστηριότητα, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή και παράλληλα με το αγαπημένο σας τρέξιμο. Ειδικοί της κάθε εναλλακτικής δραστηριότητας δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να προστατευτείτε από τους τραυματισμούς αλλά να ωφεληθείτε και στο μέγιστο βαθμό ως δρομείς.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: To Long Run αλλιώς!
Τη βελτίωση, αυτή τη φορά της διάθεσής σας, φροντίζει η Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο στο Προπονητικό θέμα του τεύχους, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες ώστε να γίνει πιο συναρπαστική μία, για πολλούς δρομείς, «βαρετή» προπόνηση, το Long Run. 


ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ: Οι απαντήσεις στις πρώτες σου ερωτήσεις
Φροντίζοντας για του νέους του αθλήματος που σκέφτονται τώρα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τρέξιμο, απαντάμε στις βασικότερες ερωτήσεις τους. Γιατί για να έχετε καλύτερο αποτελέσμα και σταθερότητα στις προπονήσεις σας αξίζει να δώσετε στο τρέξιμο την απαραίτητη προσοχή.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του RUNNER 105 πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Χίου - Προσφορές μετακίνησης
Η Attica group, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, Μεγάλος Χορηγός του αγώνα
Η εθνική μας ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες
Mε 22 αθλητές η ομάδα μας στην Αλγερία
4th Arta's Night Run - Μεταγωνιστικό δελτίο
Οι νικητές, τα αποτελέσματα και όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο