Συνεργασία Reebok με την Nathalie Emmanuel

Η δύναμη της μοναδικότητας

Share

H Reebok ανακοίνωσε ακόμα μια συνεργασία σταθμό! Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με την ηθοποιό Nathalie Emmanuel, σύμβολο μοναδικότητας και αυτοπεποίθησης. Όραμά τους είναι να ενισχύσουν την ατομικότητα και ανεξαρτησία των γυναικών σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της καθεμίας.

Η Emmanuel έρχεται να προστεθεί στη διεθνή ομάδα ξεχωριστών γυναικών όπως η Ariana Grande, η Gigi Hadid και η Gal Gadot που, μαζί με τη Reebok, αγωνίζονται να αναδείξουν την εσωτερική δύναμη και τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Το 2019 όλες θα είναι πρωταγωνίστριες της νέας female-first καμπάνιας της Reebok που θα εμπνεύσει τις γυναίκες να πάρουν τη δύναμη στα χέρια τους και να ζητούν πάντα τα καλύτερα για τον εαυτό τους.

«Κινητήρια μου δύναμη είναι η ιδέα ότι η κάθε γυναίκα δεν καθορίζεται από ένα μόνο χαρακτηριστικό. Η καθεμιά έχει ξεχωριστές δυνάμεις, ταλέντα και πεποιθήσεις που την καθορίζουν και την διαμορφώνουν ως άνθρωπο. Η συνεργασία μου με τη Reebok βασίζεται στο κοινό μας πάθος για την ανάδειξη της μοναδικότητας. Μαζί θα βοηθήσουμε τις γυναίκες να προβάλλουν τις ικανότητές τους και να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο», αναφέρει. «Η Reebok είναι ένα brand που έχει στον πυρήνα του τον άνθρωπο και τη φυσική, πνευματική και κοινωνική του ισορροπία. Πιστεύω βαθιά ότι, έχοντας ως αρχή το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» μπορούμε να αναδείξουμε τις μοναδικές ικανότητες του καθενός και να τον βοηθήσουμε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του», καταλήγει.

«Η ομάδα της Reebok απαρτίζεται από μοναδικές γυναίκες, γυναίκες με πάθος, δύναμη και ξεχωριστά πιστεύω. Η Nathalie αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη σε αυτό το roaster. Όλοι μαζί, συνδυάζουμε τις δυνάμεις μας και κινητοποιούμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να βρουν την ισορροπία μεταξύ φυσικής, πνευματικής και κοινωνικής υγείας και τελικά, να αξιοποιήσουν στο maximum τις δυνατότητές τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την καμπάνια που ετοιμάζουμε και ελπίζουμε να αποτελέσουμε έμπνευση για όλους γιατί το μήνυμά μας είναι αληθινό», λέει ο Todd Krinsky, General Manager της Reebok Performance.

Η Emmanuel φοράει ρούχα από την τελευταία Women’s Training συλλογή της Reebok όπως το νέο Mesh Bomber Jacket, το Nature X Seamless Bra, το Nature X High Waisted κολάν και τα Reebok Freestyle Hi Muted.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη συνεργασία, αποκλειστικό περιεχόμενο καθώς και τελευταία νέα επισκεφθείτε το Reebok.com/NathalieEmmanuel και ακολουθείστε τα @Reebok, @ReebokWomen, και @nathalieemmanuel 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ο Acheloos Run 2024: Κάλεσμα εθελοντών
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Ειρηνοδρομία 2024: Χρήσιμες οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο