Στις 14 Απριλίου 2019, ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την επόμενη χρονιάς

Share

H διοργάνωση του Μαραθώνιου της Ρόδου ανακοινώνει την ημερομηνία του επόμενου αγώνα της για το 2019. Δείτε το σχετικό δελτίο:

«Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τον άκρως επιτυχημένο 5ο Μαραθώνιο της Ρόδου και η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσει την ημέρα διεξαγωγής του 6ου Διεθνή Μαραθωνίου που θα είναι η 14η Απριλίου 2019!
Η έγκαιρη ανακοίνωση της ημερομηνίας για τον επόμενο αγώνα, βοηθά τον καλύτερο προγραμματισμό των δρομέων που μπορούν να κλείσουν έγκαιρα και σε καλύτερες τιμές το ταξίδι τους, ενώ ο ορισμός της 14ης Απριλίου, βοηθά να μεγαλώσει η τουριστική σεζόν στη Ρόδο.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τουρισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου αποτελεί μία μεγάλη αθλητική γιορτή στην οποία συναντώνται αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο. Η επιτυχία του φετινού αγώνα, τα θετικά σχόλια των δρομέων και μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη συνεχή αναβάθμιση τους Μαραθωνίου σε όλα τα επίπεδα!
Όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από την αγάπη μίας ομάδας ανθρώπων να καθιερωθεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στη Ρόδο που θα προσελκύει αθλητές από κάθε γωνιά της γης. Δεν περιμέναμε την τεράστια αυτή ανταπόκριση και χαιρόμαστε που εισπράττουμε στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την ενέργεια που δίνουμε. Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε για μία ακόμη καλύτερη διοργάνωση το 2019»!

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι μετείχαν αλλά και στήριξαν τον 5ο Μαραθώνιο της Ρόδου που ήταν πραγματικά πολλοί. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους περισσότερους από 400 εθελοντές οι οποίοι με χαμόγελο και καλή διάθεση βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και στους κατοίκους της Ρόδου που αγκάλιασαν την εκδήλωση.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς που στήριξαν τον Μαραθώνιο. Χρυσός χορηγός ήταν και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Aegean Airlines ήταν ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών και η Blue Star Ferries, επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών.
Το Sheraton Rhodes Resort στήριξε τον Διεθνή Μαραθώνιο ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Αργυρός χορηγός ήταν ο ΔΕΔΗΕ και χορηγός εθελοντισμού ήταν τα ξενοδοχεία Atrium. Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova.
Επίσης σημαντική ήταν και η βοήθεια των επίσημων χορηγών που ήταν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, η Garden of Panthenols, η ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ , το Best Western Plaza Rhodes, το Mitsis Grand Hotel, το Rodos Palace Hotel, ο Α.Ο.Σταματίου, η Interwetten και η Dingo marketing team.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS».

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βάλε τέλος στο μυϊκό πόνο με τα φυσικά προϊόντα της Pharmasept
Άμεση ανακούφιση με τη δύναμη του πάγου, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία
Το move for the planet επιστρέφει
Η πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά
Ειρηνοδρομία 2024: Χρήσιμες οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο